Helios Radio Live

 • Το καλύτερο, Ελληνικό
  Δίκτυο...
 • Με τα καλύτερα
  ραδιόφωνα...
 • Το πιο οργανωμένο Chat
  με διαφορά...
 • 1
 • 2
 • 3

Τα δημοφιλέστερα...

 • Το Forum του GreekChat όπου μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει. Περισσότερα
 • Το επίσημο ραδιόφωνο του GreekChat με ποικίλα είδη μουσικής και επιλογές από τους καλύτερους DJ 's.                             24 ώρες / 365 ημέρες non stop με την καλύτερη μουσική. Περισσότερα
 • 1
Οι σελίδες μας:

 

Το GreekChat.eu διατηρεί χώρους παροχής υπηρεσιών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει.

Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες, ανήθικες ή προσβλητικές διατυπώσεις.

Το GreekChat.eu :

 • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
 • Ουδεμία ευθύνη φέρει για την όποια βλάβη μπορεί να προκληθεί στον προσωπικό σας υπολογιστή από τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Συνδέεστε στο δίκτυο με αποκλειστικά δική σας προσωπική ευθύνη.

Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις τους.

 

Επιπλέον, το GreekChat.eu διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να αποβάλλει κάποιο επισκέπτη ή χρήστη των σχετικών υπηρεσιών του σε περίπτωση που λάβει γνώση για την παράβαση των ακόλουθων όρων :

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :
 • H είσοδος και η εγγραφή χρηστών κάτω των 13 ετών. Για ανήλικους 13-18 απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως εγγραφούν και το επισκεφτούν, το GreekChat.eu δεν φέρει καμία ευθύνη.
 • Κάθε είδους προσβλητικές, χυδαίες ή ρατσιστικές εκφράσεις στο δημόσιο δωμάτιο (κανάλι), εκτός αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές του εκάστοτε δωματίου.
 • Η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων (urls) με σκοπό την διαφήμιση και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης (spamming) ή δυσφήμισης. Επίσης, απαγορεύεται να γράφετε τηλέφωνα ή προσωπικά στοιχεία δημοσίως.
 • Στο δημόσιο δωμάτιο να δείχνουμε τα προσωπικά μας μηνύματα χωρίς την συγκατάθεση και των 2 προσώπων.
 • Η διακίνηση οποιουδήποτε παράνομου υλικού μέσω της υπηρεσίας μας, όπως πορνογραφικού υλικού ή υλικού που δεν έχετε την άδεια του δημιουργού του (πνευματικά δικαιώματα). Οι διαχειριστές του GreekChat.eu δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για την όποια διακίνηση υλικού και ούτε έχουν πάντα τη δυνατότητα να την ελέγξουν.
 • Το flooding. Δεν κάνουμε flooding στο δημόσιο δωμάτιο - κεντρική οθόνη. Flood γίνεται όταν ένας χρήστης επαναλαμβάνει την ίδια λέξη/πρόταση και την εμφανίζει συνεχόμενα στο δημόσιο δωμάτιο ή ακόμα και όταν γράφει μικρές προτάσεις πατώντας συνέχεια το Enter.
  Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απαγορεύσουμε την χρήση της υπηρεσίας σε οποιονδήποτε και αυτό είναι στην κρίση της διαχειρίστριας του Δικτύου.

 

Κάθε επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων γίνονται με τη δική σας αποκλειστική ευθύνη και δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο και μέσο ή δεν αποφέρουν οποιαδήποτε ευθύνη στο GreekChat.eu.

Δεσμεύεστε στο να μην στέλνετε μηνύματα που προσβάλλουν την προσωπικότητα του συνομιλητή σας, που παραβαίνουν το νόμο, τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.

Επίσης, δεσμεύεστε να σταματήσετε κάθε επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, το οποίο σας κοινοποίησε την επιθυμία του να διακόψει την επικοινωνία με οποιοδήποτε τρόπο μαζί σας.

Στο μέτρο που δεν θα σεβαστείτε κάποιον από όλους τους κανόνες που ενέχονται ή σε κάθε παράβαση αυτών των ορών που περιέχονται σε αυτή τη συμφωνία, το GreekChat.eu απαλλάσσεται από κάθε συνέπεια των πράξεων σας, νομική ευθύνη, δίωξη και δικαστικές ενέργειες που θα μπορούσαν να ασκηθούν σε βάρος του.

Η επικοινωνία που παρέχεται μέσω του συγκεκριμένου δικτύου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς ή για την υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε με τις δικαστικές αρχές ή οποιουσδήποτε ζημιωθέντες τρίτους κατά τη διερεύνηση των τυχών ποινικών ή αστικών παράνομων δραστηριοτήτων.

Η σελίδα είναι ανοιχτή προς εγγραφή νέων μελών, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να εγγραφεί δωρεάν και να συμμετέχει σε αυτήν και στις υπηρεσίες της.

Έχετε την δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείσθε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της σελίδας.

Με αυτόν τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο.

Επιπλέον, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας. Σημειώνουμε ότι το username και το password που καλείται να ορίσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του είναι αυστηρά προσωπικά στοιχεία. Τα εγγεγραμμένα μέλη - χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις εγγραφές και ενέργειες που γίνονται με τον προσωπικό τους κωδικό (username & password) και συμφωνούν να σέβονται τους όρους χρήσης του GreekChat.eu.

Τέλος, το GreekChat.eu σας συμβουλεύει απερίφραστα ότι οι κίνδυνοι που προέρχονται από επαφές στο διαδίκτυο με αγνώστους, ανήλικους ή με κακή/εγκληματικη πρόθεση άτομα είναι υπαρκτή. Η χρήση του διαδικτύου και το chat θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αίσθημα ευθύνης και αυτοελέγχου.

Το GreekChat.eu δεν μπορεί να διασταυρώσει τα πραγματικά στοιχειά κάθε μέλους. Ακόμη, δεν παρεμβαίνει στην επικοινωνία ή δραστηριότητα μεταξύ των μελών του, και αποδεσμεύεται με την παρούσα από κάθε αίτημα δικαστικής δίωξης, μήνυσης ή αξίωσης για διαφυγόντα κέρδη, και γενικότερα κάθε απαίτηση που θα μπορούσε να προκύψει από κάθε μορφής βλάβη σε παρόμοια αντιδικία.

 

Η διαχειριστική ομάδα του GreekChat

Σπορ

Τεχνολογία

Ψυχαγωγία...

 • Σινεμά
 • Πρόγραμμα TV
 • Νυχτερινή διασκέδαση

Ταινίες όλων των ειδών...

cinema

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα των ταινιών που θα παιχτούν στους κινηματογράφους καθώς και κριτικές για κάθε είδους ταινία που κυκλοφορεί και υπάρχει.

Περισσότερα

Τι θα δείτε...

programma thleorasis

Παρακολουθείστε το πρόγραμμα της τηλεόρασης για όλα τα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης (ελεύθερα και συνδρομητικά).

Περισσότερα

Προτάσεις για την έξοδο σας...

diaskedash

Ένας υπέροχος οδηγός για εσάς που θέλετε να δείτε τι υπάρχει από διασκέδαση στα μεγάλα αστικά κέντρα και όχι μόνο.

Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Η Ομάδα του GreekChat

         Apatsi                 Enigma                    Lurtz                  

   Apatsi      Enigma4       Lurtz

       

Real time web analytics, Heat map tracking