ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ματίας Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο που τον έπιασα από τον λαιμό»

«Τη δική μου αντίδραση δεν συμβουλεύω κάποιον να την κάνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (3-2), μιλώντας για το απίστευτο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε, έξω από τη φυσούνα της Τούμπας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ένταση που υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση. Ο Αργεντινός έκανε την αυτοκριτική του, αλλά τόνισε: «Πριν είχα δεχθεί κάποια σπρωξίματα. Και αν εσείς με σπρώχνατε θα έκανα το ίδιο».

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα για το περιστατικό της έντασης μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα:

Για την έξαλλη κατάσταση στην οποία ήταν στο φινάλε και τι έγινε: «Εσείς είδατε πόσος κόσμος υπήρχε μέσα στο γήπεδο; Άμα θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στα άλλα γήπεδα δεν υπάρχει τόσος κόσμος. Στο γήπεδο της ΑΕΚ δεν μπαίνει κανείς μέσα. Ποιος προστατεύει εμάς; Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν κόσμος του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος πρέπει να σέβεται περισσότερο. Εγώ σέβομαι τον κόσμο και θέλω το ίδιο. Όταν βλέπω ότι γίνεται αδικία ενεργώ. Είμαι άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή κυλάει το αίμα μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που είμαι σαν άνθρωπος. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και θέλω να με σέβονται ως άνθρωπο. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να μην στεναχωρηθούμε για κάτι που συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούν να υπάρχουν 200 άτομα μέσα στο γήπεδο. Δεν μιλάμε για αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Εγώ συγχαίρω τον αντίπαλο, αλλά αυτά τα πράγματα δεν βοηθάνε στο ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι συνηθισμένο αυτό που συνέβη στο τέλος: «Εσείς που είστε μέσα στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικό να είναι τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο; Πόσοι άνθρωποι ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Όταν χάνω ή κερδίζω είμαστε εδώ για να μιλάμε και να βοηθήσουμε. Ο διαιτητής ήταν Γερμανός. Κάποια στιγμή μου είπε “δεν μπορώ να πιστέψω πόσα άτομα είναι μέσα στο γήπεδο”. Δεν είναι θέμα της αστυνομίας. Δεν χάσαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Απαντάω στην ερώτηση και αυτό δεν είναι καλό».

Για την εικόνα του που έπιασε από τον λαιμό έναν άνθρωπο: «Δεν βοηθάει. Δεν βοηθάει καθόλου. Κρατάει το ποδόσφαιρο πίσω. Τη δική μου αντίδραση δεν συμβουλεύω κάποιον να την κάνει. Πριν ζήτησα συγγνώμη στον κύριο αυτό. Πριν είχα δεχθεί κάποια σπρωξίματα. Και αν εσείς με σπρώχνατε θα έκανα το ίδιο. Εγώ δεν σπρώχνω, μιλάω, δέχομαι την ήττα, την κριτική, αλλά μην έρθει κάποιος να με προκαλέσει. Είναι κακό αυτό που έκανα, αλλά κακό και αυτό που έγινε πριν. Γιατί να μην μετράμε και τον κόσμο που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και δεν έπρεπε. Εγώ αναλαμβάνω την κακή μου αντίδραση. Να είστε αντικειμενικός. Δείτε και την εικόνα ώστε να μην υπάρχει θέμα. Αν μεγαλώσουμε το ζουμ μπορεί να φαίνονται περισσότερα».

To άρθρο Ματίας Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο που τον έπιασα από τον λαιμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button