ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΑΕΚ: Η ιστορική χρονιά για Νίκλας Ελίασον και το ρεκόρ που αγγίζει ο Ντομαγκόι Βίντα

Ελίασον και Βίντα ξεχώρισαν στη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας. Οι δυο παίκτες της Ένωσης εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους στο σκοράρισμα, τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μια χρονιά στην ΑΕΚ που είχε έξι ασίστ αλλά κανένα γκολ, ο Νίκλας Ελίασον δείχνει πως είναι… on fire. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν, παίζοντας με ομάδα πρώτης κατηγορίας, φτάνοντας τα πέντε γκολ στη φετινή Super League.

Πρόκειται για ατομικό ρεκόρ για τον Ελίασον, ο οποίος είχε πετύχει επτά γκολ με τη φανέλα της Νιμ τη σεζόν 2021/22, παίζοντας όμως στη Ligue 2. Τέσσερα γκολ είχε πετύχει με την ίδια ομάδα στη Ligue 1 έναν χρόνο πριν (2020/21).

Ο 28χρονος Σουηδός εξτρέμ μετρά φέτος 35 εμφανίσεις (24 στο πρωτάθλημα), 5 γκολ και 9 ασίστ (6 στο πρωτάθλημα).

Την ίδια στιγμή, ο Ντομαγκόι Βίντα απειλεί το προσωπικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα, σε μια αγωνιστική σεζόν. Με το γκολ που πέτυχε στην έδρα της Λαμίας, ο Κροάτης αμυντικός έφτασε τα πέντε φέτος (τρία στο πρωτάθλημα και από ένα σε προκριματικά Champions League και ομίλους Europa League).

Τις σεζόν 2012/13 και 2020/21 είχε σημειώσει από έξι γκολ, παίζοντας με τις φανέλες των Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Φενέρμπαχτσε, αντίστοιχα.

To άρθρο ΑΕΚ: Η ιστορική χρονιά για Νίκλας Ελίασον και το ρεκόρ που αγγίζει ο Ντομαγκόι Βίντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button