ΕνημέρωσηΠολιτική

1η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, η νέα Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία που ιδρύθηκε μόλις πριν ένα χρόνο έκανε την 1η Γενική Συνέλευση το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια της 1ης Γενικής Συνέλευσης της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο που ολοκληρώθηκε το διήμερο 23-24 Μαρτίου 2024 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αγρινίου συμμετείχαν  32 λέσχες και μοτοπαρέες από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο το απόγευμα συζητήθηκαν προτάσεις, νέες ιδέες και σχεδιασμοί για την δημιουργία ομάδων δράσης για τις δράσεις και τους στόχους της ομοσπονδίας για το 2024.

Την Κυριακή συνήλθε σε σώμα η συνέλευση με εκπροσώπους των λεσχών μελών αλλά και των υποστηρικτών μοτοπαρεών και αφού άκουσαν όλοι τον οικονομικό απολογισμό αλλά και τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας για το 2023, ψήφισαν από κοινού τις δράσεις και δραστηριότητες καθώς και την συγκρότηση των ομάδων εργασίας για το μέλλον μοτοσυκλετισμου στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι  η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου ΛΕ.ΜΟΤ.Α. ανέλαβε την διοργάνωση της 1ης Γενικής Συνέλευσης, που στη συνέχεια θα γίνεται σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο.

Την αίθουσα παραχώρησε ο Δήμος Αγρινίου και σημαντική ήταν η βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Οι σκοποί της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, όπως είχαν ανακοινωθεί κατά την στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση σχεδόν ένα χρόνο πριν και επιβεβαιωθήκαν κατά την 1η Γενική Συνέλευση, είναι:

• Η διάδοση του υγιούς μοτοσυκλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα σε όλες του τις μορφές: Πολιτιστική, Κοινωνική, Εκπαιδευτική, Περιηγητική, Συγκοινωνιακή, Ψυχαγωγική, Συνδικαλιστική κ.λπ.
• Η καλλιέργεια της αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσυκλετιστών, ο συντονισμός, η δράση, και η δημιουργία φιλίας και αλληλοϋποστήριξης των σωματείων και των ενώσεων μελών της.
• Η εκπροσώπηση κάθε μοτοσυκλετιστή για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες μοτοσικλετιστές. Τα προβλήματα
αυτά μπορεί να σχετίζονται με την ασφάλεια, την ελεύθερη μετακίνηση με δίκυκλο, το δικαίωμα συμμετοχής τους στη λήψη αποφάσεων για τα θέματα που τους αφορούν, η ψυχαγωγία με την
μοτοσυκλέτα, οικονομικά θέματα κ.λπ.
• Η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων σε θέματα ασφάλειας, με την δημιουργία κάθε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας ΜΜΕ, ανταλλαγής γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών.
• Η ακριβής και εκτενής πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούν στο δίκυκλο.
• Η προστασία των δικυκλιστών από ενέργειες που τους υπονομεύουν και τους βλάπτουν.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button