Ομορφιά

Celia Kritharioti: Η βιτρίνα της στα Harrods βραβεύτηκε ως η καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στον κόσμο

Ακόμα μία μεγάλη διάκριση για τη Σίλια Κριθαριώτη, η οποία μετά από παγκόσμια ψηφοφορία που διήρκησε σχεδόν ένα μήνα, κέρδισε το βραβείο της καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στο πολυκατάστημα Harrods, στα Windows Wear Awards.

Για τον Οίκο Celia Kritharioti ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να έχει αποκλειστική παρουσία στο Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του Οίκου.

Την εντυπωσιακή βιτρίνα της Σίλιας Κριθαριώτη στο διάσημο πολυκατάστημα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι επισκέφτηκαν το Λονδίνο μέσα στις γιορτές, ενώ «πρωταγωνίστρια» ήταν μια λαμπερή νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι. Η συγκεκριμένη δημιουργία αποτέλεσε ωδή στην εκλεπτυσμένη αισθητική που χαρακτηρίζει τη σχεδιάστρια, με τη φαντασμαγορική βιτρίνα να κλέβει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας από όλο τον κόσμο, ενώ χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν ηλεκτρονικά για να αναδείξουν τους νικητές των καλύτερων βιτρινών του 2023.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button