ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Σοκ και θρήνος με το θάνατο του αστυνομικού στο Πασαλιμάνι

Τραγωδία με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από κατάρρευση τμήματος κτηρίου στο Πασαλιμάνι. Το δυστύχημα στοίχησε τη ζωή σε έναν 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος εργαζόταν και ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του και βρισκόταν εντός του οχήματος την ώρα που έπεσε ο τοίχος και τον καταπλάκωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος αστυνομικός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του φορτηγού, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η κατάρρευση του κτηρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου αστυνομικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος αστυνομικός είχε υπηρετήσει στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου είχε υπηρετήσει ο 31χρονος αστυνομικός.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του νεαρού αστυνομικού μέσω ανάρτησής του στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού, Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου.
Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την κατάρρευση του κτηρίου

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στην οδό Νεωρίων στον Πειραιά. Τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο 31χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

Κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας πώς έγινε η τραγωδία, ανέφερε πως ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σύννεφο σκόνης που στην αρχή νόμιζαν πως ήταν πυρκαγιά. Άκουσαν φωνές και έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Εκεί αντίκρισαν το κτήριο να έχει μετατραπεί σε μπάζα και τους εργάτες να έχουν τραυματιστεί. Ένας εξ αυτών ήταν μέσα στα αίματα και είχε τυλίξει το κεφάλι του με το πουκάμισό του ενώ άλλος είχε σπάσει το πόδι του και οι συνάδελφοί του τον βοηθούσαν να κατέβει από το μισογκρεμισμένο κτήριο.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως όταν είπε σε έναν από τους τραυματίες πως θα καλέσει το «100» εκείνος του είπε «όχι». Εκεί ήταν εγκλωβισμένος και ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος, όπως λένε και οι μαρτυρίες, καταπλακώθηκε από τον τοίχο που έπεσε πάνω στο φορτηγό, μέσα στο οποίο βρισκόταν.

Δείτε τα όσα είπε:

Εικόνες από το σημειό:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button