Ομορφιά

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 8 Φεβρουαρίου 2024 ο Άρης από τις 25° 59′ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα αυξήσει τον προσωπικό μας μαγνητισμό και την επιρροή που θα ασκούμε στους γύρω μας, καθώς το αίσθημα έντονης ασφάλειας και εμπιστοσύνης που θα τους δημιουργούμε θα μας φέρει πιο κοντά τους.

Πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε το τοπίο, να καταλάβετε πώς πρέπει να κινηθείτε και να οδηγηθείτε σε επαγγελματική, και όχι μόνο, επιτυχία. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και διερευνήστε πάσης φύσεως ενδεχόμενα εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά, οργανώστε τις σωστές συμμαχίες για να πετύχετε τους όποιους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά ή σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά και γενικά ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη της εξέλιξής σας. Διεκδικήστε αυτά που διακαώς επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατανόηση, η ενσυναίσθηση και, κυρίως, η αγάπη είναι που θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας και θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, φτάνει να τα πιστέψετε πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και τον τρόπο που εργάζεστε ενώ κάποια έξτρα έσοδα θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με ο,τιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει σα μαγικό λυχνάρι και να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις ευχές και τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να είστε εστιασμένοι στο καλό και την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική ιδέα σας η οποία στο παρελθόν, για διάφορους λόγους, δεν κατάφερε να ευοδωθεί. Τυχόν οικογενειακά θέματα θα επιλυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από τη σωστή επικοινωνία, τις εκ βαθέων εξομολογήσεις, την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και την αγάπη θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας. Επαγγελματικά, αναμένονται επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά ενώ, όσοι ψάχνετε εργασία, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Ορισμένοι θα σκεφτείτε μια αισθηματική επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να πετύχετε σχεδόν ό,τι θέλετε φτάνει να δραστηριοποιηθείτε και, γεμάτοι με δημιουργική ενέργεια και ενθουσιασμό, να τολμήσετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά αδέρφια και συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λέγεται ότι η φαντασία είναι η φωνή της τόλμης, κάτι που στη δική σας περίπτωση είναι πέρα για πέρα αληθινό. Εμπιστευτείτε την εσωτερική φωνή και τα ταλέντα σας και εκπληρώστε τα όνειρά σας. Ένας μυστικός έρωτας θα ξυπνήσει τα πάθη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο φιλικός και ο κοινωνικός κύκλος θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας και να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Βάλτε στόχους και κινηθείτε με τόλμη και πίστη. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button