Μόδα

Κατάθεση ψυχής από την Διονυσία Κουκίου: «Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου και κατευθείαν έκανα κατάψυξη ωαρίων»

Η Διονυσία Κουκίου μέσα από το My style rocks το απόγευμα της Τετάρτης 31/1 πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων αλλά και την έντονη επιθυμία της να γίνει μαμά.

«Ο γυναικολόγος είναι πολύ φίλος μου. Να πω την αλήθεια, ο γυναικολόγος μου είναι στην Κύπρο, γι΄αυτό που θα πάω να κάνω. Είναι πραγματική ιστορία και αγχώνομαι λίγο που το λέω, θέλω να τα πω σωστά. Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων και θα πάω να συζητήσω για τη διαδικασία της εξωσωματικής. Αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνω. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Μεγαλώνοντας δεν μου βγήκε. Εγώ δεν ήθελα να γίνω γνωστή και μοντέλο. Τυχαία μου συνέβησαν. Οι γονείς μου είναι μαζί 50 χρόνια και έχω στο κεφάλι μου παιδιά, αδέρφια. Πάντα ήθελα να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια και δεν μου έβγαινε. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι η μεγαλύτερη ευθύνη.

Κάθε φορά που ήμουν με έναν άνθρωπο ήθελα να ξέρω ότι θα είναι σωστός πατέρας. Πριν τέσσερα χρόνια άρχισα να έχω άγχος και ψυχοσωματικά. Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου και κατευθείαν έπρεπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Έφερνα τα σωστά παπούτσια εδώ αλλά αντί για 39 φορούσα 41 γιατί συνέχεια πρηζόμουν. Τώρα το έχω ξεπεράσει και το έχω δουλέψει και με τον εαυτό μου. Αν είναι να αποκτήσω παιδί θα αποκτήσω, ό, τι είναι να γίνει θα γίνει», εξομολογήθηκε η Διονυσία Κουκίου.

Δείτε όσα είπε η Διονυσία Κουκίου από το My style rocks:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button