ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωσή της στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γυναικών

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το όνομά της ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Όπως τόνισε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση της υποψηφιότητας για τις ευρωεκλογές «ο πρωθυπουργός μας επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα», το οποίο είναι η ισοτιμία των γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε μια συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μού επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα: να δει σύντομα τις γυναίκες να έχουν μια ισότιμη και πιο ασφαλή θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίηση και τη δράση μου σε κοινωνικά ζητήματα, που αφορούν σε γυναίκες, με προσκάλεσε να κάνουμε αυτή την προσπάθεια επίτευξης στόχου παρέα.

Μετά από πολλή και ώριμη σκέψη και έχοντας την αμέριστη στήριξη της οικογένειας και του συζύγου μου και έχοντας γνώση ότι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπάρχουν επιτροπές που ασχολούνται αποκλειστικά με τη διαχείριση δικαιωμάτων φύλου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που θα μπορούσα να εργαστώ και να προσφέρω, αποφασίσαμε πως είναι όχι μόνο εσωτερική μου ανάγκη αλλά και χρέος μου να προσπαθήσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, κοινωνική και δεσμεύομαι πως θα ασκήσω πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα και στον εαυτό μου, που έχει μάθει να διεκδικεί, αλλά και στην 6χρονη κόρη μου».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button