ΕνημέρωσηΠολιτική

Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Conference League

Τα πρώτα παιχνίδια τους στη φάση των «16» του Europa Conference League δίνουν σήμερα οι ελληνικές ομάδες.

Στις 19:45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις 22:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Κροατία την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr έχει σήμερα σούπερ προσφορά* για τους αγώνες Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ, οι οποίοι παίζονται και με 0% γκανιότα** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα.

Αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για τα πιο σπουδαία παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται σήμερα είναι για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ τα πολλαπλά σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0 και ο Κώστας Φορτούνης ως anytime σκόρερ και για το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ τα πολλαπλά σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3 και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ενισχυμένη απόδοση** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα έχει το Pamestoixima.gr στα ματς του Europa League, Ρόμα-Μπράιτον (19:45), Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ (22:00) και στον αγώνα του Europa Conference League, Άγιαξ-Άστον Βίλα (19:45).

Σούπερ προσφορά* αύριο για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν

Στη Euroleague διεξάγεται η 28η αγωνιστική. Εντός έδρας αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες. Σήμερα, στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια και αύριο, στις 21:15, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί  τη Βιλερμπάν.

Η αυριανή σούπερ προσφορά* του Pamestoixima.gr είναι για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν. Και τα 2 παιχνίδια των ελληνικών ομάδων προσφέρονται με 0% γκανιότα** στην αγορά τελικό αποτέλεσμα.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα-Νικητής Αγώνα” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button