ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Η Super League 1 έκανε γνωστά τα κριτήρια ισοβαθμιών σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Τα πλέι οφ της Super League 1 ξεκίνησαν, με τις “μάχες” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και με τέσσερις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση μόλις πέντε βαθμών.

Η Super League 1 έσπευσε έτσι να ενημερώσει και για τα κριτήρια ισοβαθμιών, σε περίπτωση που όλα κριθούν στο… νήμα, τόσο στα πλέι οφ, όσο και στα πλέι άουτ για την παραμονή και τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ενημέρωση από τη Super League 1

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν, τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

To άρθρο Η Super League 1 έκανε γνωστά τα κριτήρια ισοβαθμιών σε πλέι οφ και πλέι άουτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button