ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη με Αλαφούζο και Καρυπίδη για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος θα έχουν σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και Άρης έχουν προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον θα υπάρξουν συζητήσεις για τα εισιτήρια και τον τρόπο διεξαγωγής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, σε μία περίοδο που υπάρχουν αυστηρά μέτρα για την οπαδική βία.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη με Αλαφούζο και Καρυπίδη για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό ανακοίνωσε η ΕΠΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button