ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Τερίμ μετά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της στο αθηναϊκό ντέρμπι με 3-0, αλλά στάθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στον Κώτσιρα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φατίχ Τερίμ αναφέρθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κώτσιρα, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά άξιζαν τη νίκη. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ μας χάλασε την ισοροποια. Δε μπορέσαμε να μπούμε στο ματς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση όσο είμαι εδώ.

Στον Κώτσιρα ήταν πέναλτι θα μπορούσαμε να μπούμε στο ματς. Ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι, εκτός από αυτό δεν παίξαμε καλά. Αξίζαμε να χάσουμε δεν παίξαμε καλά.

Δε θα μας χαλάσει τα επόμενα παιχνίδια το αποτέλεσμα σήμερα, αν είχαμε κερδίσει ή ισοπαλία θα είχαμε ελπίδες, τώρα κάναμε τα πράγματα δύσκολα, μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα συνεχίσουμε δε θα τα παρατήσουμε τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Δε θα πω κάτι άλλο για τον διαιτητή».

 

 

To άρθρο Τερίμ μετά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι στον Κώτσιρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button