ΕνημέρωσηΟικονομία

ΔΥΠΑ: Τη Δευτέρα η 2η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

Στο πλαίσιο των δράσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της ΔΥΠΑ διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 τη 2η διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας για τον Τουρισμό στην Ελλάδα, “Work in Greece II” από τις 11:00 έως τις 14:00.

Η εκδήλωση της ΔΥΠΑ υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία, με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για τη θερινή τουριστική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν (εγγραφή ή είσοδος) στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Οι Έλληνες εργοδότες θα μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος), καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή βιογραφικών από άτομα που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-ii ή να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο email: euresgreecejobs@dypa.gov.gr

To άρθρο ΔΥΠΑ: Τη Δευτέρα η 2η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button