ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ο Κρίστοφερ Όλσον διαγνώστηκε με πολλαπλούς θρόμβους αίματος στον εγκέφαλό του

Ο Σουηδός μέσος Κρίστοφερ Όλσον έχει πολλαπλούς μικρούς θρόμβους αίματος και στις δύο πλευρές του εγκεφάλου του ως αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά σπάνιας φλεγμονώδους κατάστασης στα εγκεφαλικά του αγγεία.
Ο 28χρονος Όλσον νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού έπεσε αναίσθητος στο σπίτι τον περασμένο μήνα. Εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους όπου η Μίντιλαντ ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε πολλές εξετάσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

«Η διάγνωση ταιριάζει με τη θέση πάνω στην οποία οι ειδικοί γιατροί έχουν εργαστεί μέχρι στιγμής για να θεραπεύσουν τον Κρίστοφερ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Δανίας.

«Η κατάσταση του Κρίστοφερ Όλσον θεωρείται πλέον σταθερή και οι γιατροί συνεχίζουν να βλέπουν κάποια πρόοδο. Ταυτόχρονα, αισθάνονται ότι το επίπεδο συνείδησης του Κρίστοφερ αυξάνεται. Το επόμενο διάστημα, οι γιατροί θα προσπαθήσουν σιγά σιγά να βγάλουν τον Σουηδό μέσο από τη μηχανική υποστήριξη. Ωστόσο, παραμένει στην εντατική και δεν είναι ακόμη δυνατό να πούμε τίποτα για το χρονικό πλαίσιο της θεραπείας και την τελική πρόγνωση.»

Ο σύλλογος ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η κατάσταση του Όλσον δεν σχετίζεται με αυτοτραυματισμό ή εξωτερικούς παράγοντες.

Ο Όλσον, ο οποίος έχει 47 συμμετοχές για τη Σουηδία, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ και έχει παίξει επίσης στη σουηδική ΑΙΚ και τη βελγική Άντερλεχτ.

To άρθρο Ο Κρίστοφερ Όλσον διαγνώστηκε με πολλαπλούς θρόμβους αίματος στον εγκέφαλό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button