Μόδα

Κώστας Φαλελάκης: «Αν ζούσε σήμερα ο Μηνάς Χατζησάββας, θα παντρευόμασταν αμέσως»

Ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 17/2 στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι για πρώτη φορά αισθάνθηκε πολίτης αυτής της χώρας.

Αρχικά, ο Κώστας Φαλελάκης είπε: «Πρώτη φορά αισθάνθηκα πολίτης αυτής της χώρας. Η χώρα αυτή μέχρι τώρα με αγνοούσε. Ξέρετε όλοι την περιπέτεια που έζησα, δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του συντρόφου μου γιατί δεν ήμουν τίποτα γι’ αυτόν. Είναι μια μέρα χαράς γιατί το αόρατο έγινε ορατό, η πολιτεία υπερασπίστηκε το ανυπεράσπιστο».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, κανέναν δεν ενδιαφέρει. Αυτό σημαίνει, σαν νοοτροπία, μη φαίνεσαι, μην υπάρχεις, είσαι εκεί, ποντικός στην κοινωνία, και τώρα δεν είμαστε. Τώρα θα βγαίνουμε έξω και θα είμαστε ισότιμοι. Οι θεσμοί και οι νόμοι βοηθούν τους ανθρώπους να έχουν την υπερηφάνεια που τους έχει στερηθεί και η γιορτή του Pride αυτό τον σκοπό έχει, να αποκαταστήσει την υπερηφάνεια που λείπει».

Ακόμη, ο Κώστας Φαλελάκης συμπλήρωσε: «Η πολιτική οφείλει να αφουγκράζεται την κοινωνία και να την πηγαίνει μπροστά, μπορεί να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συμφιλιωθεί η κοινωνία με αυτό αλλά ο οξυδερκής πολιτικός το προβλέπει αυτό, δίνει τον νόμο, πατάει πάνω σε αυτό ο άλλος, φαίνεται, υπάρχει, διεκδικεί και κανείς δεν μπορεί να του το αρνηθεί».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Μηνά Χατζησάββα ο Κώστας Φαλελάκης απάντησε: «Αν ζούσε σήμερα, θα χαιρόταν πολύ και θα παντρευόμασταν βεβαίως αμέσως. Θα είχαμε ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά δεν προλάβαμε, ψηφίστηκε 23 μέρες μετά το θάνατό του. Και θα ήμασταν κι εμείς ισότιμο ζευγάρι, μέσα στα υπόλοιπα ζευγάρια της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι ωραίο;».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button