Ομορφιά

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία – Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια, θα αντιμετωπίσετε την επιπόλαιη στάση ατόμων από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον και, από την άλλη, ενδέχεται και εσείς να είστε αρκούντως προκλητικοί μαζί τους. Αμφότερες οι περιπτώσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και να έχετε απόλυτη επαφή με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καθώς ο λάθος χρόνος αντίδρασης ή, ακόμα χειρότερα, η έλλειψη δράσης θα λειτουργήσουν αρνητικά στα σχέδια και την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην δίνετε υποσχέσεις πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής και ελαφρά τη καρδία γιατί η εικόνα του ανώριμου και επιπόλαιου ανθρώπου που θα δώσετε έτσι δεν σας χαρακτηρίζει στην πραγματικότητα. Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και ίντριγκες στη δουλειά και τις παρέες γιατί θα εκτεθείτε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαναστατική διάθεσή σας ενδέχεται να σας στοιχίσει σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας γι’αυτό κατεβάστε τους τόνους. Επίσης, μην αφήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να σας παρασύρουν σε αλόγιστα έξοδα καθώς, σε περίπτωση αδυναμίας κάλυψης των τρεχόντων εξόδων, το πρόβλημα θα το έχετε αποκλειστικά εσείς.

ΛΕΩΝ

Μην έχετε μεγάλες οικονομικές προσδοκίες από μια επαγγελματική συνεργασία γιατί θα απογοητευτείτε ενώ οι σχέσεις σας με τη διοίκηση θα χρειαστούν προσοχή. Αισθηματικά, η τάση σας για ανεξαρτησία ενδέχεται να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σας στοιχίσουν. Η όψη δεν ευνοεί τις νέες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας που θα διαταράξουν την ηρεμία και την καθημερινότητά σας, ενώ το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω πολλών υποχρεώσεων θα σας αγχώσει. Πείτε ένα μεγάλο όχι στα κουτσομπολιά και καλό είναι να “μετράτε τα λόγια σας” γιατί θα εκτεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε καινούργιες σχέσεις εξ’ αρχής. Αντιθέτως, περιμένετε να δείτε αν τα λόγια που ακούτε συνοδεύονται και από ανάλογες πράξεις. Από την άλλη, και εσείς μην επικεντρώνεστε μόνο στις δικές σας ανάγκες και θέλω έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά, είτε με την κατοικία, είτε με τους οικείους σας που θα σας αναγκάσουν να βάλετε το “χέρι βαθιά στην τσέπη” και θα σας προκαλέσουν νεύρα τα οποία και θα πρέπει να διαχειριστείτε για να αποφύγετε εντάσεις. Αισθηματικά, αν θέλετε μια επανασύνδεση, να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τους “όρους” επιστροφής και τα όρια που θα βάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή “η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει” θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε τακτ στην επικοινωνία, ακόμα και αν έχετε δίκιο. Προσοχή στις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, τη διάδοση ειδήσεων και την οδήγηση. Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή σας, καλό είναι να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη δογματικότητα στις απόψεις σας θα σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν πολύ περισσότερο από ό,τι πιστεύετε. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να είστε εστιασμένοι μόνο στα δικά σας θέλω και ανάγκες, αφήνοντας πίσω το ταίρι σας, γιατί θα αντιμετωπίσετε προστριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολικές απαιτήσεις των οικείων σας σε συνδυασμό με την συγκρουσιακή διάθεσή σας, η οποία προκύπτει από εσωτερικές πιέσεις που σας ταλαιπωρούν, θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο καθώς και μια τάση να τα “βροντήξετε όλα κάτω”. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε δίκαια και με ηρεμία τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αντιμετωπίσετε πιεστικές καταστάσεις και παρελθόντα θέματα με τα οποία είχατε αποφύγει να ασχοληθείτε ή την επιστροφή των ίδιων προβλημάτων που είχατε στο παρελθόν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε με σωστό τρόπο. Επίσης, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

Πηγή: myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button