Ομορφιά

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το love story με τον Άρη Γούτο, το εξοχικό στο Πόρτο Χέλι και η κόντρα με την Σπυροπούλου

Είναι νέα, ωραία, ταλαντούχα, ετοιμόλογη και πάνω από όλα μία στοργική μαμά δύο παιδιών!

H Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που για ακόμη μία σεζόν απολαμβάνουμε κάθε πρωί στο Mega και στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Το ιταλικό της ταμπεραμέντο σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει έναν δικό της τρόπο να απαντάει στα θέματα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο λόγος της είναι αιχμηρός!

Ας δούμε μερικά παραδείγματα παρακάτω.

Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου η Ελληνοιταλίδα δημοσιογράφος με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και τις φωτογραφίες με το νέο σύντροφό της, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικό εμένα μόνο παπαρατσικό δεν μου φαίνεται. Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλέψει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της. Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω».

«Η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί έτσι; Γιατί τόσο…»

Πριν λίγους μήνες στο Mega Καλημέρα έδειξαν τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ελισάβετ Σπανού για την Ιωάννα Τούνη και τους influencers, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να κάνει το δικό της σχόλιο για τις δύο κυρίες.

«Η Ελισάβετ Σπανού τι έχει πάθει; Γιατί έτσι; Γιατί τόσο… Πώς να το πω… Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει αλλά η Ελισάβετ Σπανού ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το έχει χαμένο από την αρχή. Δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι πολύ συγκεκριμένο» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μόνο αυτή και η Lopez δε μιλάνε ποτέ»

Για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να μη ρίξει ούτε βλέμμα στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το μαγαζί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, σχολίασαν την Τρίτη 6/2 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Η Ηλιάνα και η Jennifer Lopez. Αυτές οι δυο δε μιλάνε ποτέ» σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι βλέποντας το βίντεο με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει: «Η Ηλιάνα, αν παρατηρήσεις μιλάει στους δημοσιογράφους δυο φορές τον χρόνο, όταν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό. Εκεί σταματάει και μιλάει»

«Μα τώρα είναι ωραίο αυτό; Εδώ σταματάνε και μιλάνε άλλες κι άλλες παρουσιάστριες, και μεγαλύτερες σε ηλικία, και πολύ πετυχημένες, και κάθε φορά η Ηλιάνα, που είναι τόσο γλυκό παιδί – αυτό μου λένε ότι είναι γλυκό και καλό παιδί – κάνει αυτό το πράγμα, δε σταματάει ποτέ. Καθόταν η ρεπορτέρ εκεί τόσες ώρες, μέσα στο κρύο, περίμενε με ένα μικρόφωνο, να ρωτήσει δυο πραγματάκια» απάντησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Τι κρίμα όμως. Τι κρίμα, ένα νέο κορίτσι, όμορφο, ένα κορίτσι που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, βλέπει τους ανθρώπους με καλή διάθεση, έχει τη ζωή μπροστά της, δηλαδή… Εκτός της ομορφιάς, έχει πολλή σημασία η ευγένεια. Τι κρίμα, τι κρίμα».

«Αυτό που είπες Στέφανε είναι μεγάλη αλήθεια, σταματάει μόνο όταν θέλει να πει κάτι, ή πριν ξεκινήσει εκπομπή ή όταν θέλει να αποχωρήσει από κάπου. Έχεις δει ποτέ τη Βίκυ Καγιά να μη σταματάει; Tόσα χρόνια, η Βίκυ Καγιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει όπου και να τη βρεις. Όπου και να τη βρεις θα σταματήσει, το πολύ πολύ να μη θέλει να απαντήσει σε κάτι».

Η κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν αρκετά χρόνια η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν η δεύτερη παρουσίαζε στον Alpha την εκπομπή, Σπίτι μου σπιτάκι μου. Όπως φαίνεται η συνεργασία τους δεν ήταν και η καλύτερη και μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν οι σπόντες διαδέχονταν η μία την άλλη.

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», είπε χαρακτηριστικά για την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σχετικά με όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα», είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν λίγους μήνες.

Με τη σειρά της η Φλορίντα απάντησε: «Με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό που συνέβη, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι σημαίνει. Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ. Όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ, τότε μετά χάνει και το νόημά του. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά από εκεί και πέρα δεν θέλω να ξανασχοληθώ».

Το who is who της Φλορίντα Πετρουτσέλι

  • Γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1985. Είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα).
  • Γεννήθηκε στο Χολαργό, αλλά η οικογένειά της έφυγε αμέσως για την Ιταλία.
  • Έχει έναν αδελφό, τον Βασίλη, που είναι 32 ετών και μια αδελφή, τη Σάρα, που είναι 25 ετών.
  • Μέχρι τα 18 έζησε στη Φότζια της Ιταλίας και στη συνέχεια μετακόμισε στο Μιλάνο.
  • Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και styling.
  • Λατρεύει τη μακαρονάδα και το αγαπημένο της ποτό είναι το αμαρέτο με στημένο λεμόνι.
  • Στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία 20 ετών λόγω έρωτα.
  • Ένα χρόνο αργότερα όμως χώρισε από την τετράχρονη σχέση της.
  • Έχει εργαστεί ως μοντέλο και ως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά. Μάλιστα, έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μις Μπικίνι» σε διαγωνισμό καλλιστείων.

  • Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την τηλεόραση, δίνοντας συμβουλές μόδας αρχικά και στη συνέχεια ως μέλος του πάνελ διαφόρων εκπομπών.
  • Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2006 στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε ο Αιμίλιος Λιάτσος στο Star, μεταδίδοντας ειδήσεις από το εξωτερικό.
    Έγινε κυρίως γνωστή όμως μέσα από τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και στην «Μεσημεριανή Μελέτη» στο Star (2008-2013).
  • Ενώ, από το 2021, βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι τηλεοπτικές συνεργασίες της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει επιλέξει να βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό της αγαπημένης της φίλης και νονάς του γιου της, Ελεονώρας Μελέτη, καθώς το πιο σημαντικό για την επιλογή μιας δουλειάς, όπως έχει δηλώσει, είναι να συνεργάζεται με άτομα με τα οποία αισθάνεται όμορφα.

«Δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να πάω σε μια εκπομπή όπου ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά. Τόσα χρόνια γνωρίζεις τους πάντες, ξέρεις πώς είναι ο χαρακτήρας του άλλου. Πολύ δύσκολα, προτιμώ να κάνω μια άλλη δουλειά. Κουράστηκα», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Νίκο Μουτσινά.

«Οι γονείς μου ζούσαν στην Ιταλία πριν γεννηθώ, απλά η μαμά μου επειδή είναι Ελληνίδα, ήθελε να με γεννήσει εδώ. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία και δεν μπορώ να πω πως δεν μου λείπει η γλώσσα, η μουσική, το φαγητό. Η οικογένειά μου ζει ακόμη εκεί και εγώ πηγαίνω πολύ συχνά. Στην Ιταλία όμως είναι πιο δύσκολο να βρεις μια καλή δουλειά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός. Η Ελλάδα όμως είναι κάτι άλλο. Ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι και θυμάμαι ότι πάντοτε έφευγα με βαριά καρδιά από εδώ. Ήμουν πολύ μικρή και έλεγα «θέλω να μείνω εδώ». Τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα και πιο ανάλαφρα, με την καλή έννοια. Η Ελλάδα είναι ο Παράδεισος για μένα» έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της.

Το love story με τον Άρη Γούτο

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο πρόσωπο του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, Άρη Γούτου έχει βρει τον άντρα της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2018 στην Αθήνα. Μάλιστα τότε η δημοσιογράφος ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Μαίρη.

Την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαίρη, ενώ δύο χρόνια απέκτησαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου», έχει πει σε μία από τις αναρτήσεις της η περήφανη μαμά.

Όσο για τον γάμο; «Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο», έχει πει η Φλορίντα. Για τον άνδρα της, Άρη Γούτο έχει πει: «Ο άνδρας μου, βέβαια, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Με εμψυχώνει όταν νιώθω πεσμένη. Είναι πολύ εύστοχος, εμπιστεύομαι τη γνώμη του, έχει ορθή σκέψη και επιχειρηματολογεί όσον αφορά την άποψή του».

Το εξοχικό στο Πόρτο Χέλι

Ένα από τα αγαπημένα μέρη της οικογένειας είναι το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι. Εκεί απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι, ενώ εκεί έγινε και η βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου. Όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον λογαριασμό της στο Instagram, το πέτρινο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι έχει έναν πολύ μεγάλο κήπο με πολλά φυτά και πανέμορφα χρωματιστά λουλούδια.

Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα όπου η ίδια και οι φίλοι τους μπορούν να κάνουν μια δροσερή βουτιά απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.

Η κουμπαριά με την Ελεονώρα Μελέτη

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Ελεονώρα Μελέτη διατηρούν εδώ και χρόνια μια υπέροχη φιλία, η οποία σφραγίστηκε και με την επιλογή της Ελεονώρας Μελέτη ως νονάς του γιου της μελαχρινής καλλονής.

Μιλάνε άραγε για τα αισθηματικά τους;

«Συνέχεια. Έχουμε οικειότητα. Όταν θέλω να τη ρωτήσω κάτι, πάντα της στέλνω μήνυμα και της γράφω “Ελέ μου (σ.σ. έτσι την αποκαλεί), συμβουλή!’’».

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που έχει δώσει η Ελεονώρα Μελέτη στη Φλορίντα; «Επειδή είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, πολλές φορές αντιδρώ εν βρασμώ ψυχής. Σε μια πολύ δύσκολη φάση που πέρασα το χειμώνα, με έβαλε κάτω και με απέτρεψε από το να πάρω μια συγκεκριμένη απόφαση, κάτι για το οποίο την ευχαριστώ. Με έσωσε. Όσον αφορά την απόφασή μου να αποχωρήσω από το Star, η Ελεονώρα ήταν σύμφωνη, καθώς ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό που θα με εκφράζει περισσότερο», είχε αποκαλύψει η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ο θάνατος του πατέρα της που την στιγμάτισε

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σε μικρή ηλικία έχασε τον αγαπημένο της μπαμπά από καρκίνο, γεγονός που τη στιγμάτισε.

«Όταν ήμουν 9 ετών, έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Ταλαιπωρήθηκε ένα χρόνο. Ήταν αρκετά δύσκολο για μένα, διότι του είχα μεγάλη αδυναμία, ήταν έρωτας. Ευτυχώς, η μητέρα μου είναι τόσο δυναμική, που δεν μας έλειψε τίποτα», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό «People».

«Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων»

Η Φλορίντα πέρυσι σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ως γυναίκα είναι κοκέτα και πως δεν είναι αρνητική στο κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων.

«Είμαι 37 ετών. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου σε γενικά πλαίσια. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το νούμερο της ηλικίας μου. Φέτος αισθάνθηκα πρώτη φορά πως μεγαλώνω και υπάρχουν αλλαγές πάνω μου σε σχέση με το παρελθόν. Νομίζω όμως πως είμαι πολύ τυχερή γιατί το DNA μου είναι καλό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό φυσικά. Είμαι πολύ κοκέτα, προσέχω όσο μπορώ, βάζω τις κρέμες μου, ξεβάφομαι πολύ καλά πάντα, δίνω έμφαση στην εμφάνισή μου. Σε περίπτωση όμως που αντιληφθώ σε κάποια χρόνια πως χρειάζεται να κάνω κάτι για να αισθανθώ εγώ καλά με εμένα, θα το κάνω. Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων» είχε αποκαλύψει.

Το ταλέντο της στη μαγειρική

Η Φλορίντα στα social media ανεβάζει τακτικά ιταλικές συνταγές που φτιάχνει και μοιράζεται με τους followers της όλα τα μυστικά μίας γνήσιας Ιταλίδας. Δεν είναι λίγες οι φορές βεβαίως που τη βλέπουμε και στο πλατό να μαγειρεύει, βάζοντας κάτω επαγγελματίες σεφ.

Δείτε μερικές συνταγές της

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button