ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο»

«Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για την πρωτοφανή παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που ζήτησε τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχουμε απόλυτο σεβασμό στις απόψεις της Εκκλησίας. Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (15.02.24). Τόνισε πάντως πως «είναι ζήτημα της Βουλής να αιτηθεί ονομαστική ψηφοφορία».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις με την αποψινή ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε «έχουμε απαντήσει ότι για ζητήματα δικαιωμάτων, δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία. Η στάση του κάθε βουλευτή είναι προσωπική».  

Αναφορικά με τις έντονες διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων για αυξήσεις της συμμετοχής τους στα γενόσημα φάρμακα, ο κ. Μαρινάκης είπε πως τα ποσοστά δεν αλλάζουν. «Η τιμή των γενοσήμων φαρμάκων έχει πέσει 7%, αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία», συμπλήρωσε. 

«Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα δημοσιονομικά περιθώρια», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης ως προς το «μέτωπο» των αγροτικών κινητοποιήσεων, την ώρα που εντείνονται τα μπλόκα. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button