LifeStyle

Γιώργος Παπαγεωργίου: Σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου

Μία αποκλειστική και εφ’ όλης συζήτηση παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και μεταξύ άλλων, μίλησε για μουσικό συγκρότημα του οποίου είναι μέλος και για τον ρόλο του ως πατέρας.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη rockstar tour με τους Polkar, κάνουμε μια στάση στην Αθηνά στο μαγαζί «Gagarin 205. Ισχύει ότι στο show μας φεύγουν εσώρουχα στον αέρα, είναι το trademark της μπάντας μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στην ερώτηση αν έχει γραφτεί ποτέ κάποιο μεγάλο ψέμα για εκείνο απάντησε: «Κάποια στιγμή περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο και ήρθε ένας φωτογράφος και διάλεξαν μια φωτογραφία με μια παρεξηγήσιμη χειρονομία και την μόστραραν σαν να είμαι εγώ ο κακός.

Έχει συμβεί να είμαι διακοπές και να έρθει μια κυρία να μου μιλήσει ενώ την ίδια στιγμή ήταν σε βιντεοκλήση με την αδερφή της, ήταν άβολο γιατί ήμουν απλά με ένα μαγιό».

Σχετικά με την πατρότητα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η πατρότητα πάει πολύ καλά, σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου.

Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάφτιση, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση και δεν μας απασχολεί στο άμεσο μέλλον».

«Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να μπω σε μια αίθουσα τοκετού και το έκανα για τον έρωτα της ζωής μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Μου έχουν προτείνει στο παρελθόν να κάνω μουσική εκπομπή, θα το έκανα. Μας έχει προταθεί δυο φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Δανάη στην τηλεόραση, την τρίτη φορά πιστεύω θα γίνει.

Θα ήθελα να κάνω ένα roadtrip στη κεντρική Αμερική με τη Δανάη και τη μικρή μας», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: Σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button