ΕνημέρωσηΠολιτική

Δηλαδή, τώρα ζητάει και τα ρέστα ο Κούγιας για την αλητεία

Οι Αλανοί, φύλο σαρματικό από την Περσία, γνωστό ήδη από τους Ρωμαίους, χρησιμοποιήθηκαν από τους Βυζαντινούς. Έφθασαν εδώ, βανδάλισαν, έκλεψαν σκότωσαν και μετά απήλθαν. Δεν άφησαν ούτε ένα πολιτιστικό στίγμα στην ανθρωπότητα εκτός από την βαρβαρότητα τους και τρείς ομόριζες λέξεις. Το όνομα Αλάν, το αλάνι και την αλάνα. Στο άκουσμα του ονόματος του Αλέξη Κούγια πάντα στο μυαλό μας επανέρχεται αυτός ο συνειρμός.

Ο Αλέξης Κούγια γνωρίζει πώς ο Μάκη Τριανταφυλλόπουλος δεν καταφεύγει σε μηνύσεις ούτε και οχυρώνεται πίσω από νομικές φλυαρίες. Ο Αλέξη Κούγιας λοιπόν ενεργεί εκ του ασφαλούς.  Αυτός είναι ο λόγος που εκφράζει το έλλειμμα πολιτισμού του και το πλεόνασμα χυδαιότητας που τον διακρίνει με την ανακοίνωση στην οποία προέβη. Ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας χρήση του όρου «σκουπίδι» επιβεβαιώνει πώς αναγνωρίζει τον εαυτό του στον καθρέπτη μπροστά από τον οποίο μονίμως χαριεντίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί άλλη απαντήσεως … περαστικά

H ανακοίνωση Κούγια

Με μια πραγματικά προκλητική ανακοίνωσή του σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου ο Αλέξης Κούγιας, κατά τεκμήριο, ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού κατάφερε με τα καμώματά του και τη χυδαία συμπεριφορά του στη σουίτα του γηπέδου της ΑΕΚ να ξεσηκώσει το κόσμο και να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ως νόμιμος εκπρόσωπός του σε όλες τις διοργανώτριες αρχές και ως νομικός σύμβουλος πήγα την Κυριακή με την αποστολή του Ολυμπιακού, για να είμαι μαζί με την ομάδα μας σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο μόνο στα χαρτιά απεδείχθη ότι ήταν δύσκολο, αφού έπρεπε εύκολα να κερδίσουμε με τουλάχιστον 0-4 γκολ, καθώς ο τερματοφύλακάς μας επί 91 λεπτά δεν ακούμπησε την μπάλα, εν αντιθέσει με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος έπιανε μπαρμπούνια στον υπόνομο, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται ότι ο καταδικασμένος αμετάκλητα για δωροδοκίες ποδοσφαιριστών και ψευτονταής, όταν έχει μαζί του καμία 30ρια συνοδούς, Δημήτρης Μελισσανίδης δεν περίμενε ότι εγώ θα είμαι παρών σε αυτό το παιχνίδι και όλη την εβδομάδα είχα συνεχώς ανώνυμα τηλέφωνα να μην πατήσω το πόδι μου εκεί γιατί κινδύνευα.

Με το που πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, τα δυο πέταλα εντελώς οργανωμένα άρχισαν να φωνάζουν εις βάρος μου τα χυδαιότερα συνθήματα που αφορούσαν την οικογένειά μου και την νεκρή μητέρα μου, βρίζοντάς με επί δύο συνεχείς ώρες, φτιάχνοντας χυδαία συνθήματα, τα οποία αφορούσαν είτε μόνο εμένα, είτε αφορούσαν και τον Κώστα Καραπαπά.

Δεν έδωσα καμία σημασία μέχρι 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, όταν βλέποντας ότι εγώ δεν αντιδρώ, ενώ επί δύο ώρες είχαν εγκαταστήσει απέναντί μου μια κάμερα, για να καταγράψει έστω και την παραμικρή μου αντίδραση, από τις διπλανές σουίτες που υποτίθεται ότι είναι η αφρόκρεμα από πλευράς κοινωνικής καταξιώσεως των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και από πάνω από τη σουίτα, στην οποία μας είχαν εγκαταστήσει, στην άκρη του γηπέδου και δίπλα στους οργανωμένους εμφανιστήκαν κάποια άτομα, προσωπική μου κρίση είναι ότι ήταν προσωπικοί συνοδοί του Δημήτρη Μελισσανίδη, και άρχισαν να με απειλούν και να με βρίζουν χυδαία μη σεβόμενοι ακόμη και μικρά παιδιά, τα οποία ήταν δίπλα μου.

Εκεί υπήρξε η αντίδρασή μου, γιατί αυτούς τους φουσκωτούς χωρίς λαιμό από τα αναβολικά ουδέποτε τους υπολόγισα και πάντοτε αντέδρασα και αντιδρώ σε κάτι τέτοια υποκείμενα, όπως τους αξίζει.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και ας τολμήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση, για να αντιμετωπίσει τον νόμο, και ας αφήσει αυτές τις συνηθισμένες βρωμιές, να επιστρατεύει αυτό το «σκουπίδι» τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος δεν έχει διστάσει στη ζωή του, όταν παίρνει κανένα 50αρικο, να κατασκευάζει και ποινικές υποθέσεις μαζί με «Φιλιππινέζες» λιμενικούς που από εκεί που δεν είχαν να φάνε, βρεθήκαν με πολυτελέστατα τζιπ αξίας 150.000 ευρώ και με πολυτελέστατες μοτοσυκλέτες 40.000 ευρώ, αλλά και με ταξίδια από την Φιλανδία μέχρι την Ιαπωνία και τους σιχαίνεται όλο το λιμενικό σώμα.

Τις επόμενες ημέρες ο Μελισσανίδης και η παρέα του θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού σε καθαρά νομικό επίπεδο.

Αθήνα, 2/4/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας».

ΑΕΚ: «Ο Κούγιας προκάλεσε τους φιλάθλους με εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδό μας»

Η ΑΕΚ με ενημέρωσή της καυτηρίασε την πρωτοφανή, για θεσμικό εκπρόσωπο ομάδας του επιπέδου του Ολυμπιακού, συμπεριφοράς του Αλέξη Κούγια, αναφέροντας τα εξής:

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να σημειώσουμε πως χθες στην OPAP Arena, είχαμε πρωτοφανή προκλητικά φαινόμενα που ευτυχώς αγνοήθηκαν από τον κόσμο μας, που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκκλήσεις μας πριν το παιχνίδι να μη δώσει σημασία. Επειδή ήμασταν σίγουροι πως θα υπάρξουν.

Δυστυχώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κούγιας, με την εμφάνιση του στο μπαλκόνι της σουίτας της φιλοξενούμενης ομάδας, άρχισε να προκαλεί τους φιλάθλους μας που βρίσκονταν κοντά. Υπήρξαν ύβρεις, χειρονομίες, αρχικά ειρωνικές και μετά χυδαίες. Επαναλαμβάνουμε πως είναι προς τιμήν των φιλάθλων μας, πως αγνόησαν αυτή την εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδο μας.

Πρέπει να τονίσουμε πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου ήταν απόλυτα μεμονωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Για τους οποίους (του Κούγια φυσικά συμπεριλαμβανομένου) φροντίσαμε για μια ακόμη φορά να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Κι από πλευράς τους υπήρξε πλήρης συνεργασία, δεν έχουμε κανένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως δεν έχει υπάρξει και τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Ουδέποτε έχουμε προκληθεί, ούτε εμείς φυσικά έχουμε προκαλέσει ποτέ στο Φάληρο και δείχνουμε αντίστοιχο πνεύμα συνεργασίας. Μέχρι που ήρθε χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας για να δούμε αυτή την μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν βλέπεις πλέον στην Ελλάδα ούτε σε γήπεδο τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης κάλεσε ο ίδιος τον συγκεκριμένο παράγοντα να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά».

Οι προκλητικές χειρονομίες στις εξέδρες της Opap Arena

Τελικά όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω αυτός είναι που παραβιάζει όλους τους κανόνες, τους νόμους και τις διατάξεις της αθλητικής δικαιοσύνης κατ΄εξακολούθηση, χωρίς να λογαριάζει πώς υπάρχει κάποια στιγμή περίπτωση να πληρώσει τις συνέπειες της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

Άλλωστε, στο ντέρμπι δεν ήταν η πρώτη φορά που η κάμερα κατέγραψε την εριστική του συμπεριφορά σε κάποιο γήπεδο της χώρας. Δεν είχαν συμπληρωθεί καν δύο εβδομάδες την από τότε που σε αγώνα της Γ’ Εθνική -αυτή την φορά-  ο Κούγιας έβγαλε και πάλι τον πραγματικό του εαυτό, όταν ο ίδιος ως πρόεδρος, ακόμη, του ΠΑΣ Κορίνθου είχε επιτεθεί φραστικά σε παράγοντες της αντιπάλου ομάδας με χυδαίες εκφράσεις. «Δεν θα ζήσει κανείς. Σου γ@μ@ω ό,τι θες, αδελφούλα!». Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε. Όμως προσέξτε άλλη μια λεπτομέρεια. Και σε αυτή την αναμέτρηση ο γνωστός ποινικολόγος επιχείρησε να κάνει ένα ντέρμπι «ροντέο» πριν από τη σέντρα… Η «Ζούγκλα» τότε είχε δημοσιεύσει τα βίντεο από την αναμέτρηση αυτή. Λίγες ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού αυτού, ο Κούγιας «παραιτήθηκε», όμως στην πραγματικότητα το Δ.Σ του συλλόγου  τον… έδιωξε «κλοτσηδόν»!

Δείτε τα βίντεο:

 

Ας επιστρέψουμε όμως στον αγώνα της Κυριακής. Η ώρα ήταν ελάχιστα λεπτά μετά τις 19.00, οι παίκτες των ομάδων έχουν ολοκληρώσει την αναγνωριστική τους βόλτα στο γήπεδο και στην εξέδρα επικρατεί αναβρασμός. Είχε μόλις κάνει την εμφάνισή του ο Αλέξης Κούγιας στην σουίτα του σταδίου, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του σόου. Εδώ κάπου να ανοίξουμε μια παρένθεση. Η σουίτα που τον φιλοξένησε ήταν στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου από αυτή που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ψευδώς ο ίδιος. Παράλληλα, δεν ήταν ούτε και στην τελευταία σουίτα προς την πλευρά του κόσμου της ΑΕΚ.

Κλείνει η παρένθεση. Με το που έκανε την εμφάνισή του, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκίνησε να καταφέρεται εναντίον φίλων της γηπεδούχου ομάδας που κάθονταν κάτω από την σουίτα που φιλοξενήθηκε επίσημα η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο φακός της κάμερας εντόπισε και πάλι τον Αλέξη Κούγια να καθυβρίζει τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Εκστομίζει ύβρεις όπως «άι γ@μήσου» και «μ@λ@κ@». Πάλι πριν από την σέντρα του παιχνιδιού. 1,5 ώρα πριν, συγκεκριμένα. Όπως συνηθίζει

Στη συνέχεια επιδεικνύει με θρασύτητα το τρίτο δάκτυλο σχηματίζοντας τη γνωστή χυδαία χειρονομία. Επανέρχεται και προκαλεί τους φιλάθλους που βρίσκονται στα κάτω και το πάνω από τη σουίτα διάζωμα. Συμπεριφέρεται χυδαία, προκλητικά. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει «μπουρλότο» στο παιχνίδι με όσα κάνει.

Παραβιάζει όλους τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί για την συμπεριφορά των θεατών σε ποδοσφαιρικούς και όχι μόνον αγώνες.

Όλα αυτά συμβαίνουν, την στιγμή που το πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου έχει αυστηροποιηθεί για τους φιλάθλους. Παιχνίδια πρώτης Εθνικής κατηγορίας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών γιατί σε κάποιο γήπεδο μπορεί να μην έχουν εγκατασταθεί οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας που απαιτούνται προκειμένου η αστυνομία να μπορεί να παρακολουθεί τους θεατές και να εντοπίζει τυχόν παραβάτες. Σε άλλες περιπτώσεις οπαδοί που παρακολουθήσαν το παιχνίδι από ταράτσες σπιτιών και φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα οδηγούνται στα δικαστήρια αναίτια.

Προφανώς αυτό το πλαίσιο δεν ισχύει για τον κ. Κούγια. Ή ο ίδιος νομίζει ότι θα παραμένει ατιμώρητος ότι και να κάνει. Σε κάθε περίπτωση η Δικαιοσύνη οφείλει να ασχοληθεί άμεσα με το ζήτημα και κάπου να του βάλει ένα «φρένο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button