LifeStyle

Γιώργος Μπένος: “Γιατί να βλέπουν τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα;” μου έγραψε πατέρας σε μήνυμα για το Maestro

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήθελε να δείξει μια ιστορία όσο πιο ανθρώπινα και απλά γίνεται» τονίζει ο Γιώργος Μπένος.

Στην ιστορία του ήρωα που ερμηνεύει στην επιτυχημένη σειρά Maestro και το πλήθος των μηνυμάτων, αρνητικών και θετικών, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπένος στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha.

»Καθόλου δεν με άγχωσε η ιστορία του ήρωα στο Maestro, ποτέ. Δηλαδή από την πρώτη στιγμή είπα “αχ τι ωραία και όμορφη ιστορία είναι αυτή και πόσο γλυκά την έχει γράψει ο Χριστόφορος. Ήθελε να δείξει μια ιστορία όσο πιο ανθρώπινα και απλά γίνεται, όχι σαν κάτι διαφορετικό.

Επειδή εγώ μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια, δεν είχα τέτοια βιώματα. Οπότε μπαίνοντας μέσα σε αυτό (σ.σ. στην ιστορία της οικογένειας του ήρωα), κάπως με τρόμαξε. Θυμάμαι ότι είχα πει χαρακτηριστικά στον Χριστόφορο: “Μα, εμείς τώρα το γυρνάμε για να το δουν κάποιοι άνθρωποι. Κάνουμε μυθοπλασία”. Αυτό όμως κάπου συμβαίνει πραγματικά».

«Μου ήρθαν μηνύματα από αγόρια και κορίτσια, ομόφυλα και μη άτομα, που δεν έχει να κάνει αυτό και αυτό ήταν ακόμα πιο σπουδαίο. Μου έλεγαν πόσο τους άγγιξε αυτή η ιστορία, ότι έβλεπαν κάτι ανθρώπινο, κάτι που πρέπει να είναι ορατό πια. Τα αρνητικά μηνύματα ήταν πολύ λίγα, ούτε τα μετράω ούτε τα θυμάμαι.

Μου είχε έρθει ένα μήνυμα από πατέρα που έλεγε “Γιατί να βλέπουν τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα;”. Εκείνη τη στιγμή βέβαια αναρωτήθηκα ποιος πατέρας αφήνει τα παιδιά του, ανεξαρτήτως του θέματος, να βλέπουν τηλεόραση τόσο αργά το βράδυ» εξομολογήθηκε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

«Υπήρχαν και άνθρωποι που με σταμάτησαν στον δρόμο γιατί κάτι τους κινητοποίησε μέσα από αυτή την ιστορία. Μία μάλιστα με σταμάτησε πρόσφατα και μου είπε ότι “σε ψάχνω πάρα πολύ καιρό, ήθελα να σου πω συγχαρητήρια γιατί έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου”.

 

Εκεί σκάλωσα, θορυβήθηκα λίγο, σκέφτηκα τι να απαντήσω και θυμάμαι πως της έκανα μόνο μια αγκαλιά” δήλωσε ακόμα ο Γιώργος Μπένος στη νέα του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

To άρθρο Γιώργος Μπένος: “Γιατί να βλέπουν τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα;” μου έγραψε πατέρας σε μήνυμα για το Maestro δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button