LifeStyle

Ελένη Φιλίνη: Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές για να μην πέσω θύμα παρενόχλησης

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», και αποκάλυψε για ποιο λόγο έπαιρνε πάντα μαζί τη μητέρα της στα γυρίσματα, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που της προκάλεσε η εμφάνισή της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω πάθη», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Όπως λέει η ίδια, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή: «Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή, ούτε έμενα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι».

Για τη συνήθεια που είχε να παίρνει τη μητέρα της μαζί της στα γυρίσματα, η Ελένη Φιλίνη λέει: «Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές μου για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, την έβλεπαν και σταματούσαν.

Όταν μίλησα εγώ το 2000 για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό».

«Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την ‘τσέπη’. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου «κάνει».

Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω», ανέφερε η Ελένη Φιλίνη, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική ζωή της.

«Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο», κατέληξε η Ελένη Φιλίνη.

To άρθρο Ελένη Φιλίνη: Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές για να μην πέσω θύμα παρενόχλησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button