Διεθνή επικαιρότητα

Αλμέιδα: «Καθοριστικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί την Κυριακή στην έδρα του Άρη, με τον Ματίας Αλμέιδα να τονίζει ότι το αυριανό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι δύσκολο επισημαίνοντας πάντως ότι πλέον οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά η μία την άλλη.

Παράλληλα ο τεχνικός της «Ένωσης» επισήμανε ότι τα επόμενα τρία ματς των πλέι οφ θα είναι καθοριστικά στη μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής:

Για την κατάσταση της ΑΕΚ ενόψει και του αγώνα με τον Άρη: «Η ομάδα είναι καλά. Τώρα η ομάδα ξεκουράζεται και πλέον είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το τι παιχνίδι περιμένει τώρα κόντρα στον Άρη στο «Βικελίδης»: «Πιστεύω πως και αυτός ο αγώνας θα είναι παρόμοιος με τους προηγούμενους. Γνωρίζονται καλά και οι δύο ομάδες, οπότε δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Επίσης, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι προπονητές είναι δύσκολο να εκπλήξουν τον αντίπαλο προπονητή. Μπορεί να υπάρξει μία διαφορετική αντιμετώπιση στην στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα, αλλά στην τελική αυτοί που κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο είναι οι παίκτες. Κι αυτό φαίνεται, άλλωστε το πρωτάθλημα είναι πολύ ισοδύναμο. Μπορεί κάποιος να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή, αλλά αυτή την περίοδο είναι δύσκολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα τρία σερί ματς και πόσο μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά: «Πιστεύω ναι και μακάρι να είναι έτσι. Γιατί μετά θα έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να παίξουμε δυο ματς σε τέσσερις ημέρες. Το πιο πιθανό είναι να είναι καθοριστικά αυτά τα τρία παιχνίδια, αν και έχουμε πολλά ακόμα στα πλέι οφ. Κάθε φορά, όποτε περνάει ένα ματς, το επόμενο είναι πιο σημαντικό».

Για το μήνυμα των οργανωμένων και την έξτρα ώθηση που θα έδιναν στο αεροδρόμιο: «Είμαι πάντα ευγνώμων στον κόσμο μας. Είναι η ενέργεια που μας μεταφέρει κάτι μοναδικό. Είναι μοναδικοί. Εδώ και δυο χρόνια και οι παίκτες προσπαθούν να δίνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button