Ομορφιά

Η Κρίστη Καθάργια αποκαλύπτει για τον γιο της: «Είχε νοσήσει πολύ σοβαρά από ένα σπάνιο μικρόβιο»

Η Κρίστη Καθάργια βρέθηκε την Κυριακή 31/3 καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Θεωνά, η γνωστή ψυχολόγος, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον γιο της που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει μικρός.

«Την πρώτη χρονιά που τον έστειλα παιδικό σταθμό 2,5 χρονών ήμουν έναν χρόνο με πυρετό. Μόνο ανεμοβλογιά δεν ξαναπέρασα, όλα τα άλλα τα κόλλησα. Κάποια περίοδο είχε νοσήσει πάρα πολύ σοβαρά από ένα σπάνιο μικρόβιο, νοσηλεύτηκε αρκετό διάστημα. Στο νοσοκομείο ευτυχώς τα καταφέραμε. Ήταν το πιο άσχημο συναίσθημα του κόσμου», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια.

«Ο Άκης ήρθε όταν εγώ ήμουν 24 χρονών. Ήμουν μικρούλα. Ήμουν φοιτήτρια. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα ότι θα συνεχίσω κανονικά. Περισσότερο αγχώθηκε ο περίγυρος. Κάποια στιγμή, όταν πέρασαν οι μήνες, πάγωσα τις σπουδές μου για ένα εξάμηνο, για να γεννήσω και μετά συνέχισα κανονικά. Με το ένα χέρι κοίμιζα το μωράκι μου, και με το άλλο έγραφα την πτυχιακή μου όλη νύχτα. Δε το μετάνιωσα ποτέ. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχω πετύχει δυο πράγματα που αγαπάω πάρα πολύ, το παιδί μου και τις σπουδές μου», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Τα πρώτα χρόνια της ζωής του Άκη, δεν υπήρχε η παρουσία του μπαμπά του. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να υπάρχει πιο έντονα η παρουσία του μπαμπά. Έχουμε καταφέρει να έχουμε όλοι μαζί μια εξαιρετική σχέση και είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια όλων και των τριών μας. Ήταν μία φάση στην οποία ήμουν μόνη μου και ήταν δύσκολη. Δεν ξέρω αν θα με βοηθούσε να υπάρχει κάποιος τριγύρω μου να με στηρίξει ψυχολογικά. Γιατί εκείνη την περίοδο δεν έβλεπα κανέναν, δεν άκουγα κανέναν ήμουν μονίμως πάνω από το παιδί και μπροστά στον γιατρό και άκουγα τι θα μου πει», κατέληξε η Κρίστη Καθάργια.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button