ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσιτσιπάς: «Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου στην αρχή του τουρνουά, είναι καλός οιωνός»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No. 12 στον κόσμο), και δύο φορές νικητής το 2021 και το 2022 του Masters 1000 στο Μόντε Κάρλο, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, επωφελούμενος από την αποχώρηση του αντιπάλου του Σέρβου Λάσλο Τζέρε (Νο. 34) στα μέσα του δεύτερου σετ, της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «64».

Ο 25χρονος Έλληνας προηγήθηκε με 6-3, 3-2 όταν ο αντίπαλός του, πονώντας στο δεξί του χέρι, εγκατέλειψε μετά τη 1:02 αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου στην αρχή του τουρνουά, είναι καλός οιωνός. Τα πράγματα φαίνονται καλά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», σχολίασε ο Τσιτσιπάς που αποκλείστηκε στα προημιτελικά πέρυσι.

«Μου άρεσε πολύ που είχα καλύτερη συνέπεια στο σερβίς μου προς το τέλος. Ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω αυτό και να βγάζω το αποτέλεσμα που θέλω. Γνωρίζω φέτος ότι πρέπει να ανέβω περισσότερο από πέρυσι στο γήπεδο και να μην περιμένω τόσο πολύ, μπλοκαρισμένος, πίσω από τη γραμμή βάσης», πρόσθεσε.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε τους δύο μεγαλύτερους τίτλους του στο χωμάτινο γήπεδο της Ριβιέρα -χωρίς να υπολογίζει κάποιος τα Masters στο τέλος της χρονιάς το 2019- θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι (Νο. 21) ή τον Αργεντινό Τόμας Ετσεβέρι (Νο. 31) για μια θέση στους «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button