Ομορφιά

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογείται: «Η μητέρα της κόρης μου έκανε τεστ DNA, πίστευε ότι κάτι έκανα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στη σχέση με την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου ενώ αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγό τους, έκανε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη τους.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσον αφορά την κόρη του, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος πρόσθεσε: «Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button