ΕνημέρωσηΠολιτική

Ενισχυμένη προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr

Μετά το Champions League αρχίζουν σήμερα τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Europa League και το Europa Conference League. Ξεκινάει και το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ στο Ηράκλειο.

Πλούσια είναι η δράση  σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για όλους τους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια ενισχυμένη ανανεωμένη προσφορά δωρεάν χωρίς κατάθεση. Με δώρα* κάθε μέρα για ένα μήνα.

Σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος

Στο Europa Conference League ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (19:45) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Φερεντσβάρος και με στόχο τη νίκη ώστε να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος.

Με ενισχυμένες αποδόσεις* προσφέρονται οι ακόλουθες αγορές:

  • Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1.
  • Ημίχρονο Ολυμπιακός/Τελικό Ολυμπιακός και Να Σκοράρουν κι οι Δύο Ομάδες.
  • Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή ο Κώστας Φορτούνης.

Ενισχυμένες αποδόσεις έχει το Pamestoixima.gr και στα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης, Φέγενορντ-Ρόμα, Μίλαν-Ρεν, Γαλατάσαραϊ-Σπάρτα Πράγας και Σαχτάρ-Μαρσέιγ.

ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

Το πρώτο τζάμπολ γίνεται στο ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας στο Ηράκλειο. To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (18:00) και ΠΑΟΚ-Άρης (21:00). Αύριο διεξάγονται οι άλλοι 2 προημιτελικοί, Ολυμπιακός-Περιστέρι (18:00) και Προμηθέας-Πανιώνιος (21:00). Πολλές στοιχηματικές επιλογές έχει το Pamestoixima.gr για όλα τα παιχνίδια.Η αυριανή σούπερ προσφορά* του Pamestoixima.gr είναι για τον αγώνα Ολυμπιακός-Περιστέρι.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button