Ομορφιά

Καίτη Γαρμπή: Όταν φωτογραφιζόταν μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε πριν από λίγες ώρες ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Roberto Cavalli, στη γενέτειρά του, τη Φλωρεντία.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Ο Roberto Cavalli αφήνει πίσω του έξι παιδιά, με το μικρότερο να είναι, μόλις ενός έτους. Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ήταν η σύντροφός του Sandra Bergman Nilsonn.

Μετά την είδηση του θανάτου του σχεδιάστη πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να το αποχαιρετήσουν μέσα απο τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και η Καίτη Γαρμπή.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Καίτη Γαρμπή αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο του αγαπημένου της σχεδιαστή μόδας,  τον αποχαιρέτησε, γράφοντας στα social media:

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το L´Officiel με τον Roberto Cavalli το 2002. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζι με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαινει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος.

Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ενα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι… Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής. Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας… Riposa in pace Roberto amore mio».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button