Ομορφιά

Καίτη Γαρμπή για Roberto Cavalli: «Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερό του και με φλέρταρε»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Roberto Cavalli, στη γενέτειρά του, τη Φλωρεντία.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Καίτη Γαρμπή στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, θέλησε να εκφράσει την προσωπική της θλίψη για την απώλεια του Roberto Cavalli, τον οποίο γνώριζε προσωπικά.

«Αυτό που φοράω είναι Roberto Cavalli, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;» ρώτησε ο παρουσιαστής του J2US.

«Είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει.

Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button