Ομορφιά

Leonardo DiCaprio: Κουνελάκι του Playboy αποκαλύπτει τις περίεργες προτιμήσεις του στο κρεβάτι

Το κουνελάκι του Playboy, η 22χρονη Hieke Konings, σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το εξώφυλλο που έκανε για την ολλανδική έκδοση του ανδρικού περιοδικού, μίλησε για τη συνάντηση που είχε σε νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες με τον Leonardo DiCaprio.

Η Hieke Konings μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «μεγάλο σε ηλικία και περίεργο» ενώ παράλληλα μετέφερε μαρτυρίες για τις… περίεργες προτιμήσεις του στο κρεβάτι.

«Βρεθήκαμε σε ένα πριβέ νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες στο οποίο κανείς μπαίνει μόνο με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται φορώντας κουκούλα και μαύρο καπέλο και είχαμε επαφή με τα μάτια» αναφέρει.

 

Σύμφωνα με την 22χρονη ήταν ο μάνατζερ του ηθοποιού που της είπε: «Ο Leonardo DiCaprio θέλει να σου μιλήσει».

Αφού πλησίασε τον Leonardo DiCaprio η νεαρή λέει ότι αντάλλαξαν ένα σύντομο φιλί: «Ήταν οκ αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ». Αμέσως μετά ο ηθοποιός, την κάλεσε στο σπίτι που έμενε με εκείνη να απορρίπτει την πρόταση.

«Αντέδρασε σοκαρισμένος. Προφανώς δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά για να φύγω μαζί του, εκείνος ήταν ευγενικός. Πάντως μετά από μένα στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και έφυγε μαζί της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η ίδια μετέφερε, τέλος, στην ίδια συνέντευξη τις εμπειρίες φίλων της που πέρασαν το βράδυ τους στο κρεβάτι του Leonardo DiCaprio λέγοντας ότι «μια από αυτές μου είπε ότι του αρέσει να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σeξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει. Μια άλλη μου είπε ότι έφτασε μέχρι του σημείου να της βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι.

«Όχι, για μένα ο Leonardo DiCaprio είναι πολύ περίεργος και πολύ μεγάλος σε ηλικία», κατέληξε το 22χρονο κουνελάκι στη γνώμη του για τον 49χρονο ηθοποιό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button