Ομορφιά

Ξεσπά ο Διαμαντής Καραναστάσης μετά τις φήμες χωρισμού από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ώρες η είδηση ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου περνάνε μια κρίση στη σχέση τους και μάλιστα έχουν χωρίσει.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης βλέποντας τα δημοσιεύματα στα sites, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» απάντησε σε έντονο ύφος για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους», έγραψε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Λίγο νωρίτερα, ανήρτησε τρεις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, τονίζοντας ότι είναι πάντα παρών στις συνεδριάσεις και γράφοντας ότι τη μόνη ημέρα που έλειπε ήταν βαριά ασθενής και είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής.

Με αυτόν τον τρόπο, εμμέσως, ο Διαμαντής Καραναστάσεις διαψεύδει όλα τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για χωρισμό από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button