Μόδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν η νέα καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster στο Youtube.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, τόσο για όσα έχουν γραφτεί για εκείνη στο διαδίκτυο όσο και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη αλλά και τις προσωπικές σχέσεις της.

«Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει σχέσεις και χωρισμούς. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον να θέλει μάθει για την προσωπική ζωή μου. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Σιγά, σιγά το αποδέχομαι… Τον έκανα και τον γάμο, ήταν μια εμπειρία ωραία, όσο κράτησε» ανέφερε η τραγουδίστρια, διαβάζοντας όσα ψάχνουν για εκείνη στην Google όσον αφορά στον γάμο της ή τη νέα της σχέση.

«Η σχέση με τον πατέρα μου έχει περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Για αυτό χαίρομαι και τη σχέση που έχουμε. Δεν ήταν μια σχέση που ξεκίνησε και ήταν όπως είναι σήμερα, έχει περάσει από τα πάνω και τα κάτω της, τσακωμούς, φθορές, υποτίμηση. Σε αυτή τη φάση που με συναντάς τον αγαπάω πάρα πολύ για να μπορούσα να πω ότι κάτι θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή του. Κατά βάση μου μένει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει υπάρξει και ένας καλός πατέρας με λάθη. Η βάση είναι καλοσύνη. Τώρα που έχω μπει και εγώ σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι είμαστε άνθρωποι…» εξομολογείται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί.

Το κομμάτι της εργασίας μου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης, έναν χαρακτήρα, άλλοτε μια πολύ μεγάλη ευτυχία που τίποτα δεν μπορεί να έρθει δίπλα άλλοτε μεγάλη ανασφάλεια που κανείς δεν μπορεί να μου την καλύψει. Οπότε όλο αυτή η ροή που φέρνει η εργασία δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα» αποκάλυψε επίσης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Fipster.

Δείτε όλα όσα είπε:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button