ΕνημέρωσηΠολιτική

Δημοσκόπηση Pulse: Κυριαρχία ΝΔ με 17,5 μονάδες έναντι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αποδυναμωμένοι Κασσελάκης και Τσίπρας

Ζημιωμένος βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο ενώ αποδυναμωμένοι εμφανίζονται τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse.

Στη δημοσκόπηση της Pulse για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει πληγεί μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγαλύτερο επίπεδο από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 17,5 μονάδες διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση για το αν στις ερχόμενες εκλογές θα πάτε να ψηφίσετε το 69% λέει σίγουρα ναι, το 17% μάλλον ναι, το 5% μάλλον όχι και το 2% σίγουρα όχι.

Για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια το 52% λέει πως είναι στην σωστή κατεύθυνση και όπως πρέπει ή με κάποιες διορθώσεις ενώ το 42% λέει πως τη λανθασμένη.

 

Με τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια το 34% λέει σίγουρα διαφωνώ, το 21% σίγουρα συμφωνώ, το 19% λέει μάλλον διαφωνώ και το 19% μάλλον συμφωνώ.

 

Στο ερώτημα για το πως βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο το 56% λέει αποδυναμωμένος, το 25% λέει τα ίδια και το 11% λέει ενισχυμένος.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 45% λέει ενισχυμένος, το 38% τα ίδια και το 10% αποδυναμωμένος.

 

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη το 37% λέει πως βγαίνει αποδυναμωμένος, το 34% τα ίδια και το 17% ενισχυμένος.

Στο ίδιο ερώτημα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνει ενισχυμένος σε ποσοστό 58%, το 26% λέει τα ίδια και το 8% αποδυναμωμένος.

Για τον Αλέξη Τσίπρα το 48% λέει πως βγαίνει αποδυναμωμένος από το Συνέεδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το 31% λέει τα ίδια και μόλις το 7% λέει πως βγαίνει ενισχυμένος.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 30% λέει πως βγαίνει αποδυναμωμένος, το 41% λέει τα ίδια και το 19% ενισχυμένο.

Στο ισοζύγιο ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνει αποδυναμωμένος κατά 37%, ο Αλέξης Τσίπρας κατά 48% και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 56%.

Αντίθετα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνει ενισχυμένος σε ποσοστό 58%, το κόμμα σε ποσοστό 45% και ο Αλέξης Τσίπρας σε ποσοστό μόλις 19%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ποσοστό 34% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 10% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 8%.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 29,5% ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ακολουθούν με 12%. Το ΚΚΕ έχει ποσοστό 7,5%, η Ελληνική Λύση με 7%, η Νίκη με 3,5% και από 2,5% η Πλεύση Ελευθερίας, οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη δημοσκόπηση της Pulse.

 

To άρθρο Δημοσκόπηση Pulse: Κυριαρχία ΝΔ με 17,5 μονάδες έναντι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αποδυναμωμένοι Κασσελάκης και Τσίπρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button