ΕνημέρωσηΠολιτική

ΠΑΣΟΚ για επίσκεψη Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ: Οι τιμές δεν πέφτουν με θεατρινισμούς και παραστάσεις

«Οι τιμές δεν πέφτουν με θεατρινισμούς και παραστάσεις», δήλωσε δήλωσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γ. Νικητιάδης, σχετικά με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο σούπερ μάρκετ στην Λένορμαν το πρωί της Τρίτης (05.03.2024).

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ «η αποτυχία της προχθεσινής παράστασης του κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ συνοδεία καμερών, δεν απέδωσε προφανώς τα αναμενόμενα επικοινωνιακά αποτελέσματα, αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό σήμερα, να επιδιώξει βελτίωση του πρόσφατου επικοινωνιακού σόου, αυτοπροσώπως. Ίδιο σκηνικό ξανά με διαφορετικό πρωταγωνιστή».

«Οι τιμές, κύριοι της Κυβέρνησης, δεν πέφτουν με όποια παράσταση και αν δώσετε», τόνισε και αφού σημείωσε πως αρνούνται να απαντήσουν σε όσα ερωτήματα, επανέλαβε:

«α) Για ποιο λόγο δεν έχει επιληφθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις εταιρείες οι τιμές των οποίων «είχαν …ξεφύγει» όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης;

β) Γιατί η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί το πάγιο αίτημα καταναλωτικών οργανώσεων να ανακοινώνονται τα προϊόντα στα οποία το κράτος εντοπίζει φαινόμενα αισχροκέρδειας;

γ) Γιατί δεν έχετε δώσει συνολικό και αναλυτικό κατάλογο με όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους πριν και μετά τα μέτρα για να κρίνουν οι καταναλωτές;».

To άρθρο ΠΑΣΟΚ για επίσκεψη Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ: Οι τιμές δεν πέφτουν με θεατρινισμούς και παραστάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button