ΕνημέρωσηΟικονομία

Μαρία Σάκκαρη – Ίγκα Σφιόντεκ 0-0

Η Μαρία Σάκκαρη διεκδικεί τον τίτλο του Indian Wells στην Καλιφόρνια απέναντι στην Ίγκα Σφιόντεκ (Novasports 6). Η 28χρονη Eλληνίδα πρωταθλήτρια (Νο. 9 στον κόσμο) επιδιώκει να κατακτήσει το 100αρι τουρνουά ενάντια στο Νο. 1 στον κόσμο που της αρνήθηκε τον τίτλο το 2022.

Οι δύο τους έκαναν συνήθεια τις μεταξύ τους αναμετρήσεις τις σεζόν 2021 και 2022, δίνοντας πέντε μάχες σε διάστημα 10 μηνών. Πάντως, από τον πρώτο τους τελικό – μια σύγκρουση για τον τίτλο σε αυτό το τουρνουά (BNP Paribas Open) το 2022- δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία φορά που οι δύο τους συναντήθηκαν, η Σφιόντεκ βρισκόταν σε ένα σερί νικών 37 αγώνων που δεν θα τελείωνε μέχρι να κατακτήσει το δεύτερο από τα τρία τρόπαια του Ρολάν Γκαρός τον Ιούνιο του 2022. Έκτοτε, η Πολωνή έχει κατακτήσει έναν άλλο σημαντικό τίτλο – ανεβάζοντας τον αριθμό της στα τέσσερα – και είναι κάτοχος του Νο. 1 της κατάταξης για συνολικά 94 εβδομάδες.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας χάσει από τη Σφιόντεκ (6-4, 6-1) στον τελικό στην Καλιφόρνια, αναζητά το καλύτερο της παιχνίδι, έχοντας κάνει πρόσφατα και προπονητική αλλαγή, συνεργαζόμενη πλέον από τον περασμένο μήνα με τον προπονητή Ντέιβιντ Γουιτ, πρώην των Βένους Ουίλιαμς και Τζέσικα Πεγκούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button