LifeStyle

Κάποιες φορές είμαι και κουραστικός μπαμπάς

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (19/03/2024) ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και τόνισε πως «ποτέδε θα σκεφτόμουν ότι θα γινόμουν παρουσιαστής. Στην αρχή ένιωθα ενοχές ότι προδίδω το επάγγελμά μου, είχα και πολλούς καλοθελητές που μου έγραφαν τι δουλειά έχεις εκεί κλπ, γιατί κάνεις παρουσίαση αφού είσαι ηθοποιός.

Όταν ήμουν στο Εθνικό ήταν πολύ υποτιμητικό το να κάνεις τηλεόραση επειδή είναι λιγότερη η δουλειά που γίνεται. Τώρα έχει έρθει σε επίπεδο που είναι αρκετά κινηματογραφικό, υπάρχουν οι πρόβες. Υπάρχουν και σειρές που είναι πολύ φθηνές, υπάρχουν και άλλες που έχουν απαιτήσεις».

Για την προσωπική του ζωή και την απόφαση να εγκαταλείψει το μέρος που μεγάλωσε, λέει: «Κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει ο κύκλος του φόβου. Αισθανόμουν ότι δεν άνηκα εκεί, δε με καταλάβαιναν, έπρεπε κάπως να καλύψω τη μοναξιά μου και άρχισα τα ταξίδια.

Δεν έχω παράπονο από τους γονείς μου, είχα αρχίσει από πολύ μικρός να διαβάζω και να ψάχνομαι. Ο πατέρας μου είναι πολύ πιο ανοιχτός, η μανά μου λίγο πιο συντηρητική».

Όπως λέει ο ίδιος, για πρώτη φορά έγινε πατέρας στα 23.

«Δεν ήταν εύκολο να το δεχθούν στην αρχή, έπρεπε να το κρύβουμε, να κάνουμε όλα αυτά τα επαρχιακά, ένα πράγμα που είναι πολύ πιεστικό. (…) Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο το να γίνω ηθοποιός, δεν υπήρχε η έγκριση, μου έλεγαν ‘θα μας ντροπιάσεις, θα γίνεις θεατρίνος’».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην Αμερική: «Δεν πήγα με προοπτική ότι θα πάω να ζήσω εκεί».Αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του: «Είχαν μαζευτεί πολλά, πολύς θυμός, απειλή, το ένιωθα ότι κάπου θα έσπαγε. Πολλές ανατροπές, αλλαγές, πολύ πίεση. Με κατηύθυναν πάρα πολύ σωστά, αναθεώρησα τα πάντα. Περνάς το στάδιο του θυμού, του φόβου, προσπαθείς να βρεις ποιος φταίει».

Όσο για τον ρόλο του ως πατέρας:«Κάποιες φορές είμαι και κουραστικός μπαμπάς». Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός λέει: «Εύχομαι να είμαι κάποια στιγμή έτοιμος για συντροφικότητα. Και η μοναξιά είναι καλή, έχω μάθει να περνάω καλά με τον εαυτό μου, είμαι συναισθηματικά καλυμμένος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button