LifeStyle

Η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού «έσπασε» τη σιωπή της

Άγνωστο παραμένει το πού βρίσκεται η έγκυος σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας των «Παλαιοχριστιανών» που ζουν στην Κορινθία, σε λαγούμια.

Η σύζυγος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη όρισε δικηγόρο και, μάλιστα, διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη της δήλωση στο Star λέει: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

 

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button