ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ απέναντι στον Άρη στους «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική της Super League, ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ σύντομα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ελαφρά καλύτερος και πιο ορεξάτος από τον Άρη, ωστόσο οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ τις λιγοστές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αφήνει απογοητευμένη καμία από τις δυο ομάδες.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς είχαν περισσότερο στο μυαλό τους την προσεχή αναμέτρηση ενάντια στον Παναιτωλικό για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που ήταν φανερό σε όλο το 90λεπτο.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μεν ΠΑΣ να παραμείνει στην τελευταία θέση της Super League με 13 βαθμούς, δυο λιγότερους από την Κηφισιά, ενώ ο Άρης να παραμείνει 5ος, έχοντας απόσταση ασφαλείας από την 6η Λαμία και τον 7ο Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τσίνο, Τούτου, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Παμλίδης, Κόντε (63′ Λέο Μπαπτίστ).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Ντουκουρέ (57′ Βέλεθ), Μπένετ (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο (72′ Μορόν), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Τζούρασεκ (57′ Μανού Γκαρθία), Ζαμόρα.

 

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στους Ζωσιμάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button