ΕνημέρωσηΠολιτική

«Πάντα υπήρξα στρατιώτης της παράταξης»

Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη μαζική αποστολή email από το γραφείο της σε απόδημους. 

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε γνωστή την απόφασή της για τις επικείμενες ευρωεκλογές το πρωί της Παρασκευής (15.03.24) με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι «πάντα υπήρξε στρατιώτης της παράταξης». 

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Παρασκευή κυκλοφορούσαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έφταναν εισηγήσεις η κυρία Ασημακοπούλου να μην μετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι.

 

Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας. Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί».

Η υπόθεση με τα μαζικά e-mail που έφυγαν από το γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι έρευνες «ενοχοποιούν» την ευρωβουλευτή ή αν η απόφαση ελήφθη στη σκιά του θορύβου που προκάλεσε η υπόθεση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button