LifeStyle

Νάπολι: Ο Βάλτερ Ματσάρι αποτελεί παρελθόν

Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και 48 ώρες κι ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις την ανακοίνωσε κι επίσημα! Ο Βάλτερ Ματσάρι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «παρτενοπέι» κι όπως τόνισε το «αφεντικό» της Νάπολι, ο Φραντσέκο Καλτσόνα (νυν ομοσπονδιακός της Σλοβακίας), θα κατευθύνει την ομάδα στον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τετάρτης (21/2) για τους «16» του Champions League.

«Ο Ματσάρι είναι ένας φίλος της οικογένειας και είναι πάντα οδυνηρό να απολύεις έναν φίλο. Τον ευχαριστώ για το γεγονός ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας και ήρθε για να βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Νάπολι και στους οπαδούς της, όμως, χρειάζεται να δώσουμε κάτι περισσότερο οπότε αυτή τη στιγμή δίνουμε χώρο και στήριξη στον Φραντσέσκο Καλτσόνα που έχει δουλέψει με εμάς τόσο ως βοηθός του Σάρι όσο και του Σπαλέτι και γνωρίζει το 80% αυτού του γκρουπ παικτών» τόνισε ο Ντε Λαουρέντις στην κάμερα του ιταλικού «Sky Sport», συμπληρώνοντας:

«Ο χρόνος θα είναι γαλαντόμος και μόνος αυτός θα μας πει αν κάναμε τη σωστή επιλογή. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, αρχής γενομένης από την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στην Νάπολι και θα μιλήσουμε, έπειτα θα πάμε στο προπονητικό κέντρο και θα τον παρουσιάσω στους ποδοσφαιριστές, ειδικά σε όσους ήρθαν το καλοκαίρι και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ενδεχόμενο να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κι ο εμβληματικός για τη Νάπολι, Μάρκε Χάμσικ; Ο Ντε Λαουρέντις άφησε ανοικτή την πόρτα: «Δεν κατάφερα να τον ακούσω σήμερα αλλά την Κυριακή μού είπε ότι τον ενδιέφερε πολύ η ιδέα να επιστρέψει στην Ιταλία και να δουλέψει σε μία ομάδα για χάρη της οποίας είχε πει όχι σε τοπ συλλόγους όπως η Μίλαν και η Γιουβέντους…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button