Ομορφιά

Ο Αύγουστος Κορτώ αποκάλυψε για την απόπειρα αυτοκτονίας: «Υπέφερα φρικτά με την κατάθλιψη»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν σήμερα ο Αύγουστος Κορτώ. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για την στιγμή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από μια δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη.

«Περίπου στα 5 με 6 λεπτά που πήρα τα χάπια, συνειδητοποίησα ότι κακώς τα πήρα. Όσο και να υπέφερα επί μήνες (και υπέφερα φρικτά με την κατάθλιψη), υπήρχε ίσως ελπίδα και πήρα τρέχοντας το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε σε ένα πεντάλεπτο.

Ήταν σχεδόν αντανακλαστικό το πώς έγινε η απόπειρα, το πώς πήρα το ΕΚΑΒ και το πώς μέχρι να έρθει προσπάθησα να προξενήσω εμετό», περιέγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Για όσα ακολούθησαν: «Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να κάνω πλύση στομάχου. Στο μεταξύ, κάποια χάπια είχαν διαλυθεί, κάποιες μέρες έπρεπε να νοσηλευτώ σε κάποια κατάσταση, ελαφρώς έκρυθμη. Μετά ακολούθησε η νοσηλεία και ο δρόμος προς τη θεραπεία», ανέφερε ο Αύγουστος Κορτών.

Για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Το άλλοθι μου ήταν οι 8 μαρτυρικοί μήνες κατάθλιψης. Ήταν η τέταρτη φορά στη ζωή μου, όπου μέσα σε μια 20ετία, περνούσα κλινική κατάθλιψη και είχα κουραστεί πάρα πολύ», εξομολογήθηκε στο Στούντιο 4.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button