LifeStyle

Σοφία Παυλίδου: Τα παιδιά μου βίωσαν ότι υπάρχει βαθιά αγάπη με τον Χρήστο και ότι πραγματικά δεν αλλάζει κάτι

“Ήταν 14 χρονών τότε τα παιδιά οπότε ήταν μια αλλαγή” εξηγεί, παράλληλα, η Σοφία Παυλίδου.

Για την απόφαση να χωρίσουν με τον πρώην σύζυγο της, Χρήστο Φερεντίνο και την αντίδραση των παιδιών τους μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Παυλίδου όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ. 

“Όταν ολοκληρώθηκε η σχέση με τον Χρήστο, πίστευα ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά. Αυτό. Αυτά γίνονται για να είσαι καλύτερα και, από τη στιγμή που θα είσαι εσύ καλύτερα, θα είναι καλύτερα και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό είναι κανόνας”.

“Είχα όμως πίστη γι’ αυτό γιατί στην ωραία σχέση που είχαμε καλλιεργήσει με τα παιδιά, με τον απόλυτο σεβασμό και την κατανόηση στα θέλω του άλλου, δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε πως εμείς, σε αυτή τη φάση, πήραμε αυτή την απόφαση” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

“Εντάξει, ήταν 14 χρονών τότε τα παιδιά οπότε ήταν μια αλλαγή. Μετά όμως, βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε και την βαθιά μας αγάπη, η ψυχολόγος ρώτησε τον γιο μου και της είπε ότι “δεν έχω κανένα θέμα με το διαζύγιο γιατί είναι μια χαρά οι γονείς μου”.

Στη συνέχεια, λοιπόν, αφού βίωσαν και αυτοί ότι εδώ υπάρχει μια βαθιά αγάπη και πραγματικά δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια” συμπλήρωσε, ακόμα, η Σοφία Παυλίδου στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

To άρθρο Σοφία Παυλίδου: Τα παιδιά μου βίωσαν ότι υπάρχει βαθιά αγάπη με τον Χρήστο και ότι πραγματικά δεν αλλάζει κάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button