LifeStyle

Καίτη Γαρμπή: Κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι πλατωνικά

Την αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή φιλοξένησε η Zoe Pre στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Καίτη Γαρμπή άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλους και για όλα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην υποκρισία που δείχνουν ορισμένοι καλλιτέχνες προς τον κόσμο, τη σχέση της με τις γυναίκες.

«Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω», δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα», συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους «θάβω» και να τους απεχθάνομαι», επισημαίνει η Καίτη Γαρμπή στην κάμερα της εκπομπής «Κρίμα».

«Θαυμάζω τις γυναίκες και κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους.

Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καίτη Γαρμπή.

To άρθρο Καίτη Γαρμπή: Κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι πλατωνικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button