ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Νίκαια: «Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός» – Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του δράστη

Ξέσπασε η πρώην σύζυγος του 64χρονου, o οποίος αφαίρεσε με μια καραμπίνα τη ζωή του γαμπρού του, μιλώντας στο MEGA. Σύμφωνα με τα όσα είπε, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της βίωναν για χρόνια κακοποίηση. Τις ξυλοκοπούσε και τους φερόταν με υποτιμητικό τρόπο.

Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε. Τότε ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι».

Τι και αν έκαναν καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και ασφαλιστικά μέτρα, νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη, ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εκτελώντας εν ψυχρώ τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια του 4 ετών παιδιού του.

Αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερα στην κοινωνία μπόρεσε πέρασε διόδια πήρε το όπλο του και ήρθε και μου σκότωσε το σύζυγο», προσθέτει η πρώην σύζυγος.

Σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δολοφονία

Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία.

Για μία εβδομάδα κινούνταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, κατόπτευε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθεί και να του αφαιρέσει τη ζωή.

«Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί μου εγώ ήμουν μέσα και με χτύπησαν σκάγια. Αν το παιδί μου ήταν έξω για να μπει μαζί του στο αμάξι θα το χτυπούσαν σίγουρα», αναφέρει η πρώην σύζυγος.

Κανείς από τη γειτονιά δε μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα ακολουθούσε.

«Δεν είχε πειράξει ποτέ άνθρωπο. Πολύ καλά παιδιά, πάρα πολύ καλά παιδιά», λέει μία γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Όλοι στην άλλοτε ήσυχη γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια παραμένουν παγωμένοι.

Η σύζυγος του 39χρονου θύματος προσπαθεί να βρει δύναμη να μεγαλώσει τα δύο ανήλικα παιδιά της, δύο και τεσσάρων ετών, που από χθες ζητούν τον μπαμπά τους.

 

Ο 64χρονος είχε κατηγορηθεί για εκδικητική πορνογραφία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 64χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκδικητική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μίας γυναίκας, μέλους της οικογένειας, στα email άλλων συγγενών, ακόμη και εργοδοτών, λέγοντας πως είχε παράνομη σχέση με αυτή τη γυναίκα.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button