ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ρόδος: Απολογήθηκε ο ποδοσφαιριστής που χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο με κίνηση καράτε – «Έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες»

«Έχω μετανιώσει οικτρά» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής, Μπάμπης Ταγκάεφ, λίγες ώρες μετά το βάναυσο χτύπημα που έδωσε -με κίνηση καράτε– στο κεφάλι του αντιπάλου του, Μανώλη Νασόπουλου.

Με μια επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα “xxsports”, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου, Μπάμπης Ταγκάεφ απολογείται για το σοκαριστικό χτύπημα που έριξε -με εναέρια κλωτσιά- στον παίκτη του Ποσειδώνα Καρπάθου, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Ρόδου.

Ο Μανώλης Ταγκάεφ εμφανίστηκε μετά από περίπου ένα 24ωρο μετανιωμένος για όσα έγιναν στις καθυστερήσεις του αγώνα, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει οικτρά για το χτύπημα που έδωσε στον αντίπαλό του, ζήτησε ένα μεγάλο “συγγνώμη” από τον Μανώλη Νασόπουλο και μάλιστα ανέφερε πως αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν και πως είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες.

Να αναφέρουμε ότι τόσο ο Νασόπουλος όσο και η ομάδα του έχουν υποβάλει μήνυση, ενώ ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με το νέο αθλητικό κώδικα, στον Ταγκάεφ -ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου- αναμένεται να επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός από το άθλημα.

Η επιστολή:

“Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες”.

To άρθρο Ρόδος: Απολογήθηκε ο ποδοσφαιριστής που χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο με κίνηση καράτε – «Έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button