Ομορφιά

Survivor: Παίκτης αποχώρησε για λόγους υγείας

Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν μάχη για ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (13/02). Νικητές ήταν και πάλι οι Μπλε και έτσι ακόμα μία φορά οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν παίκτη της ομάδας τους. Τρίτη υποψήφια δίπλα στις Ζωή Ασουμανάκη και Όλγα Πηλιάκη βγήκε η Μαρία Αντωνά, ενώ στη συνέχεια, ο MVP της εβδομάδας, Φάνης Μπολέτσης, υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα.

Παράλληλα στο συμβούλιο του νησιού είχαμε και μια ανακοίνωση έκπληξη, καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό στους παίκτες πως ο Κώστας Βουγιουκαλάκης που μπήκε πρόσφατα στο Survivor και κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τελικά, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός προς τους παίκτες του Survivor.

«Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button