Μόδα

Survivor All Star – Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, λες και είμαι το παραπαίδι»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που μέσα από την ψηφοφορία της Κυριακής βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης μετά την υποψηφιότητά του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του αναφέροντας πως νιώθει σαν παραπαίδι με αποτέλεσμα να σκέφτεται την οικειοθελή αποχώρησή του.

«Τι δύσκολο βράδυ το χθεσινό για εμένα; Ξύπνησα με την σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι Μαχητής. Μου έχουν κάνει ψυχολογικό πόλεμο, δεν έχω δει τον εαυτό μου έξω να κλαίει και εδώ με έκαναν να κλαίω. Η οικογένειά μου εδώ δεν με έχουν αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και να με πετάνε κάτω. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος κάνει δουλειές, δεν δημιουργεί εντάσεις, δεν τον χτυπάς. Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά και δεν γίνεται εδώ οι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με! Ζητάω μια αγκαλιά, έναν καλό λόγο. Θέλω μια καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button