ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Τάκης Μπαλτάκος: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει πιθανότατα στον Βόλο και με μαθητές στις εξέδρες

Το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει προς το φινάλε του και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο ζήτημα της έδρας που θα φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης, “δείχνοντας” το Πανθεσσαλικό του Βόλου και τονίζοντας πως θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στο “Metropolis 95,5” για την έδρα και τις συνθήκες διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας ότι πιθανότατα θα γίνει -ξανά- στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό με παρουσία μαθητών στις κερκίδες, μιας και η δημοτική αρχή αναμένεται να είναι αρνητική για την παρουσία φιλάθλων των δυο φιναλίστ στις εξέδρες.

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε…

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: “Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος, με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες.

Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο”.

Για το ενδεχόμενο να γίνει στην OPAP Arena: “Στην OPAP Arena δεν είναι εύκολο να γίνει, γιατί υπάρχει μετά από 10 ημέρες ο τελικός του Conference League και οποιαδήποτε ζημιά δεν θα προλάβει να επισκευαστεί. Επίσης, συζήτηση θα γίνει και με τον νέο δήμαρχο Λάρισας καθώς άλλαξε το καθεστώς”.

Για την πιθανότητα να γίνει στο εξωτερικό: “Υπήρχε το ενδεχόμενο του εξωτερικού, αλλά οι ομοσπονδίες εκεί σκέφτονται ότι λόγω των μεταναστών που υπάρχουν στις χώρες τους, αν γίνει μία φορά φοβούνται ότι θα το ζητάνε και άλλες”.

Για τον Άρη και τον κόσμο του που περιμένει τόσα χρόνια η ομάδα να πάρει ένα τίτλο: “Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση του Άρη το ίδιο βράδυ , για να δούμε τι θα γίνει”.

Για τα μέτρα κατά της βίας: “Δεν είμαι θετικός για την απόδοση των μέτρων, ίσα ίσα πιστεύω ότι όσο πιο αυστηρά τιμωρούνται οι ΠΑΕ τόσο ενισχύονται οι σύνδεσμοι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τιμωρείται ο ένοχος και όχι ο αθώος, να υπάρχει υποκειμενική ευθύνη και όχι αντικειμενική”.

Τέλος για την προεδρία της ΕΠΟ: “Τελειώνει το καλοκαίρι η θητεία μου, αλλά να ρωτήσετε τον Μάκη Γκαγκάτση ποιος θα είναι ο διάδοχος μου. Όταν είχε βγει ένα δημοσίευμα , είχα απαντήσει ότι θα είναι ένας θαυμάσιος πρόεδρος, με τις ευλογίες μου, θα είναι όμως μία απόφαση που θα πάρει ο ίδιος μαζί με τον κύριο Σαββίδη”.

To άρθρο Τάκης Μπαλτάκος: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει πιθανότατα στον Βόλο και με μαθητές στις εξέδρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button