Διεθνή επικαιρότητα

Η Μπρίτζετ Τζόουνς εκ νέου στη μεγάλη οθόνη 23 χρόνια μετά την πρώτη ταινία

H διάσημη «Μπρίτζετ Τζόουνς» επιστρέφει είκοσι τρία χρόνια μετά την πρώτη ταινία με ένα νέο σίκουελ και με κεντρικό πρόσωπο φυσικά την οσκαρική Ρενέ Ζελβέγκερ.

Τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας θα ξεκινήσουν προς το τέλος της άνοιξης και σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η «Mail on Sunday» η πρωταγωνίστρια αναζητά σπίτι στο Λονδίνο για να μείνει με τον σύντροφό της Βρετανό παρουσιαστή Αντ  Άνστεντ (Ant Anstead).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του το 2001 με εισπράξεις μόνο στο βρετανικό box office να ανέρχονται στα 222 εκατομμύρια λίρες ενώ χάρισε στην Ζελβέγκερ την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ.

«Η Μπρίτζετ επέστρεψε και πρόκειται να κατακτήσει το Λονδίνο. Τα γυρίσματα έχουν ήδη προγραμματιστεί και όλη η προ-παραγωγή διαδικασία έχει ξεκινήσει» δήλωσε πηγή στο δημοσίευμα της «Mail on Sunday». Η Ζελβέγκερ φέρεται να είναι «ενθουσιασμένη» με την επιστροφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ταινία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Έλεν Φίλντινγκ (Helen Fielding) «Bridget Jones: Mad About The Boy» που κυκλοφόρησε το 2013 και ακολουθεί την Τζόουνς ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών στη εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εφαρμογών γνωριμιών.

«Λατρεύει τόσο πολύ τον χαρακτήρα» συμπληρώνει η πηγή. «Ο πυρετός της Μπρίτζετ Τζόουνς αναμένεται να σαρώσει το Λονδίνο αυτή την άνοιξη».

Ο Κόλιν Φερθ (Colin Firth) και ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant), που διεκδίκησαν την καρδιά της πρωταγωνίστριας ως Μαρκ Ντάρσι και Ντάνιελ Κλίβερ στις προηγούμενες ταινίες, αναμένεται να επιστρέψουν επίσης στους ρόλους τους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button